Drama Danielei Gyorfi! Prin ce a trecut cântăreața: „Aveam senzația că nu o să pot să depășesc momentele astea cumplite niciodată”

Publicat: 07/03/2020 | 22:17

Daniela Gyorfi este o femeie puternică. Ea și-a găsit echilibrul în viață și este fericită. Însă au existat și momente în care a crezut că o să  cedeze și că nu o să poată depăși clipele grele.

În prezent, artista este împlinită și se bucură de o familiea exact așa cum și-a dorit.  George Tal și fetița ei sunt lucrurile cel mai importante pentru cântăreață. Celor doi le acordă tot timpul ei și încearcă să stea cât mai mult cu ei.

Deși acum nu își poate dori nimic mai mult, lucrurile nu au fost mereu roz pentru Danielei Gyorfi. Cântăreața a avut de depășit multe încercări în viață. Cele mai marcante și grele momente pe care a trebuit să le suporte au fost pierderile repetate de sarcină pe care le-a suferit.

La 37 de ani, Danilea Gyorfi a decis că a venit momentul să devină mamă. Avea o relație de ani de zile, o carieră înfloritoare, iar singurul lucru ce îi lipsea era un copil. După ce s-au hotărât că o să devină părinți, Daniela și George au îndurat clipe grele.

Artista a încercat mai mulți ani să aducă pe lume un copil, însă nu reușea să ducă sarcina până la capăt. De fiecare dată, medicul îi dădea cumplita veste, că sarcina s-a oprit din evoluție. Iar acest episod s-a repetat de trei ori, până când la a patra încercare Daniela a reușit să dea naștere unei fetițe.

 „M-am hotărât să fac un copil la 37 de ani! Eram deja într-o relație stabilă cu George și considerăm că am totul, mai puțin un suflețel lângă mine. Din păcate, încercările mele de a rămâne gravidă s-au soldat cu eșecuri. În patru ani, am pierdut nu mai puțin de trei sarcini și acest lucru mă macină în interior. Aveam senzația că nu o să pot să depășesc momentele astea cumplite niciodata”,  a declarat Daniela Gyorfi, acum ceva timp.