Drama cumplită prin care a trecut Anda Călin. Iubita lui Liviu Vârciu, sfâșiată de durere

Publicat: 02/06/2020 | 14:42

Acum este o femeie fericită și are tot ce și-a dorit. A devenit curând mămică pentru a doua oară și toate lucrurile s-au așezat în viața ei, însă Anda Călin nu poate uita cea mai mare suferință pe care a trăit-o. 

În urmă cu 6 ani, Anda Călin a trecut printr-o adevărată dramă. Mai exact, iubita lui Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl, iar acesta este unul dintre subiectele despre care nu prea a vrut să discute, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, la scurt timp de la momentul tragediei, bruneta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care îi adresa tatălui său cuvinte emoționante și frumoase.

CITEȘTE ȘI – LIVIU VÂRCIU ȘI ANDA CĂLIN, PRIMA APARIȚIE ÎMPREUNĂ, DUPĂ CE AU DEVENIT DIN NOU PĂRINȚI. CE DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT PROASPĂTUL TĂTIC, IUBITEI SALE

„Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?” a scris Anda Călin, pe pagina ei de Facebook, acum ceva timp.

NU RATA – LIVIU VÂRCIU A DEVENIT TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ! ANDA CĂLIN A ADUS PE LUME UN BĂIEȚEL

Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit părinți pentru a doua oară

În urmă cu doar câteva zile, Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit părinți pentru a doua oară, după ce bruneta a adus pe lume un băiețel. Cu toate acestea, nici Anda, dar nici Liviu Vârciu nu au postat nimic pe rețelele de socializare cu privire la noul membru al familiei lor. În schimb, Liviu Vârciu a postat pe instastory ieri mai multe clipuri video în care se vede că el și Anda se aflau la o mică petrecere, pesemne că nu au lăsat acest moment important din viața lor să treacă fără a fi sărbătorit.