Dragoste pe muchie de cuțit! Gestul incredibil la care a recurs o tânăra pentru a putea petrece o noapte cu iubitul ei

Publicat: 28/06/2020 | 09:44

Dragostea adolescentină este una dintre cele mai puternice și te face să faci lucruri nesăbuite. Asta a demonstrat o fată, de 16 ani, din Arad. Pentru a putea petrece o noapte alături de iubitul ei, tânăra a pus la cale un plan incredibil.

Vineri seară adolescenta a decis că vrea să își petreacă noaptea alături de iubitul ei, însă cum mama ei nu ar fi fost de acord cu acest lucru a inventat o poveste care să îi asigure câteva ore de „libertate”. Așa că, tânăra și-a sunat mama plângând și i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie și un pistol și că nu știe ce să facă. (CITEȘTE ȘI: O ELEVĂ DIN BOTOȘANI, AFLATĂ ÎN ULTIMUL AN DE LICEU, A SCRIS O SCRISOARE EMOȚIONANTĂ: ”ACEST COVID-19 MI-A RĂPIT CEL MAI MAGIC MOMENT DIN ADOLESCENȚĂ”)

Apelul s-a încheiat brusc, astfel că mama adolescentei a sunat imediat la 112. După ce au primit toate informațiie, inclusiv fotografia fetei, polițiștii au dat-o pe adolescentă în consemn tuturor echipajelor din teren.

Căutările au durat toată noaptea

După primele căutări, în jurul orei 00.23, un operator de la 112 a reușit să ia legătura cu minora, aceasta răspunzând la telefon, spunând aceeași poveste: că se teme și este urmărită de bărbatul înarmat. ((VEZI ȘI: DESTIN CUMPLIT PENTRU ADRIANA! ADOLESCENTA DE 19 ANI CARE VISA SĂ INTRE LA ACADEMIA DE POLIȚIE A MURIT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE MAȘINĂ)

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au fost alertaţi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei de la Ordine Publică, dar şi de la alte structuri, fiind dată în consemn fotografia fetei tuturor patrulelor din teren, potrivit Agerpres.

Polițiștii au căutat-o pe tânără toată noaptea și mare le-a fost mirarea când spre dimineață au găsit-o pe adolescentă într-un parc alături de iubitul său. Autoritățile au condus-o pe tânără la sediul IPJ Arad pentru a fi predată familiei. Atunci când a văzut autoritățile fata a recunoscut că nu s-a aflat în pericol și că a inventat această poveste doar pentru că își dorea să petreacă o noapte alături de iubitul ei.

„Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere şi din declaraţia acesteia, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, cercetările relevând că aceasta şi-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.