Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, prima apariție în public după scandalul #fărămască

Publicat: 07/04/2021 | 23:19

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au ales să-și trăiască viața după propriile reguli. CANCAN.RO vă prezintă primele imagini cu celebrul cuplu, în public, după scandalul #fărămască, de acum două luni, când România a fost “împărțită” în două. Reacții de tot felul au venit în avalanșe atunci când actorul a mărturisit că nu va purta mască în public și că nici nu ia în calcul să se vaccineze împotriva virusului.

La începutul lunii februarie, Dragoș Bucur a iscat, aparent fără să plănuiască acest lucru, o controversă care i-a adus multe critici, dar, în același timp, și aprecieri. Pe o rețea socială, actorul a anunțat că nu ține cont de măsurile sanitare recomandate de autorități. Evident, Dana Nălbaru i-a fost alături soțului ei. Cei doi nu s-au arătat preocupați că sunt blamați de diverși „prieteni” virtuali și nu numai. Au mers mai departe și au preferat să se bucure de fiecare clipă împreună.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, prima apariție publică

CANCAN.RO i-a întâlnit, zilele trecute, pe Dragoș Bucur și Dana Nălbaru pe terasa unui local din Capitală, alături de un amic comun. Doi dintre copiii cuplului au fost, la rândul lor, prezenți la masă. Foarte relaxați, actorul și partenera lui s-au întreținut cu prietenul lor, dar au fost, în același timp, atenți și la copii. Care trebuie precizat că nu frecventează cursurile vreunei instituții de învățământ. Cei doi părinți au ales ca micuții să studieze acasă, în opinia lor cea mai bună variantă.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu au părut deloc afectați de faptul că o bună parte din țară i-a criticat, ba din contră. Au afișat o mină liniștită și s-au concentrat pe conversația cu amicul lor. Semn clar că ambele vedete trăiesc după propriile reguli, chiar dacă mulți aleg să-i arate cu degetul pentru faptul că nu ar ține cont de măsurile sanitare impuse de autorități pe durata pandemiei de COVID-19.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, prima apariție publică după scandalul care a ”împărțit” țara în două

Mesajul postat de Dragoș Bucur a inflamat România

La începutul lunii februarie, Dragoș Bucur a mărturisit, pe Facebook, că nu poartă mască de protecție în public și că nici nu are de gând să se vaccineze împotriva COVID-19, deși a fost unul dintre cei care au făcut boala. A fost momentul când mediul online s-a împărțit în două: o parte l-a criticat și o alta l-a felicitat, afirmând că îi va urma exemplul.

În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris Dragoș Bucur, la momentul respectiv, pe pagina lui oficială de Facebook. (VEZI ȘI: TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A FETIȚEI ADOPTATE DE DANA NALBARU ȘI DRAGOȘ BUCUR)

Cum s-a apărat actorul după ce a fost criticat

Postarea lui Dragoș Bucur a atras, așa cum era de așteptat, mai multe comentarii, motiv pentru care prezentatorul de la “Visuri la Cheie” a ținut să le transmită un mesaj clar tuturor celor care l-au criticat. Un mesaj de bun simț și, în același timp, lămuritor.

Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere. Cred că ne apropiem de acel moment și nu vreau să particip la crearea lui. Nu susțin că decizia de a nu mă vaccina este cea corectă, dar susțin și apăr libertatea de a lua singur această decizie.

Nu încurajez pe nimeni să nu poarte mască, dar nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că trăiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord. Știu sigur că mai sunt oameni care gândesc ca mine, dar fie le este teamă să se exprime public, fie preferă să stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred în Dumnezeu și în libertatea de expresie, sunt susținător al luptei împotriva discriminării și astea sunt valorile după care mă ghidez în viață. (NU RATA: CE MAȘINĂ CONDUCE DANA NĂLBARU, SOȚIA LUI DRAGOȘ BUCUR)

P.S. – Acum îmi e teamă să citesc toate comentariile de la postarea precedentă, dar trec eu și peste teama asta!”, a scris, ulterior, Dragoș Bucur, pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.