Dragobete 2020. Unde te poți căsători pentru o zi! Spui marele „Da”, iar mâine dai uitării totul

Publicat: 24/02/2020 | 12:04

Dragobete 2020. Ziua de Dragobete este un bun prilej pentru ca toți îndrăgostiții să-și exprime dragostea. De asemenea, această frumoasă sărbătoare este numai bună pentru o cerere în căsătorie! Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt încă prea hotărâți, există căsătoria de probă, care durează numai o zi.

Pentru cei care nu sunt încă foarte convinși de faptul că vor să-și petreacă restul vieții împreună, un primar s-a gândit la o modalitate inedită de a celebra dragostea doar pe…moment! Ei bine, vă spunem imediat despre ce este vorba!

Mai exact, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, ediul a decis ca îndrăgostiții să facă nuntă de probă și nu, nu este o glumă! Practic primești o diplomă, un pahar de șampanie dar și flori și te consideri căsătorit! Toate acestea se pot întâmpla numai astăzi, cu ocazia sărbătorii Dragobetelor, între orele 12 și 13. De mâine, pentru cei care spun marele „da”, totul revine la normal.

Cum te înscrii

Cei interesaţi de o căsătorie pentru o zi nu trebuie decât să se înscrie pe pagina de Facebook „Sărbătorim Dragobetele la Castel”. Toţi turiştii au accesul gratuit!

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău, a declarat pentru Agerpres că „toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi cu ocazia Dragobetelui la Castelul Corvinilor, unde îşi vor putea oficializa relaţia pentru o zi, printr-o ‘căsătorie de probă”. În general, sunt turişti care vin în vizită la castel şi includ în programul lor şi acest moment emoţionant”.