Dr. Dre este oficial singur. Cum va împărți averea cu Nicole Young de sute de milioane de dolari

Publicat: 23/04/2021 | 16:12

Divorțul doctorului Dre de soția Nicole Young va fi în curând semnat oficial de un judecător. Însă lucrurile sunt departe de ase sfârși între ei din punct de vedere financiar.

Documentele legale obținute de The Blast afirmă că avocații perechii au formulat o „hotărâre” după ce amândoi au fost de acord să semneze actele de divorț.

Și, deși partea financiară a cazului trebuie soluționată, rapperul – pe numele real Andre Romelle Young – și Nicole, cu care s-a căsătorit în 1996, sunt oficial singuri și liberi pentru a se căsători din nou legal. Acum, un judecător trebuie doar să semneze acordul.

Dre, în vârstă de 56 de ani, și Nicole, în vârstă de 51 de ani, au fost de acord să-și încheie legal căsătoria pe 15 aprilie, dar problemele financiare care le-au cauzat multe dezacorduri sunt încă în curs.

El i-a cerut judecătorului să „bifurce” statutul divorțului lor în urmă cu câteva săptămâni și se spune că ea nu a făcut obiecții, deoarece era la fel de dornică ca el să nu se mai căsătorească.

Încă încearcă să ajungă la un acord cu privire la averea lor uriașă de 800 de milioane de dolari, Dre spunând că nu ar trebui să obțină nimic, iar Nicole cere jumătate din bani.

Dr. a depus cererea de divorț invocând diferențe ireconciliabile în iunie anul trecut, după 24 de ani de căsătorie.

Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral după despărțirea de Nicole Young

De când a solicitat divorțul, Dre a suferit un anevrism cerebral care îi pune viața în pericol.

În ianuarie, s-a spus că a fost de acord să predea Nicole 2 milioane de dolari pentru a-i acoperi cheltuielile de viață până când vor ajunge la un acord asupra unei cifre finale.

Fostul cuplu are doi copii mari – fiul Truice, de 23 de ani, și fiica Truly, de 19 ani.

Dr. Dre este tatăl a șase copii, cu cinci femei diferite.

Avea doar 16 ani când a întâlnit-o pe Cassandra Joy Green, iubita de atunci, și a avut împreună primul lor copil, un fiu pe nume Curtis, pe care se pare că nu l-ar fi întâlnit decât 20 de ani mai târziu.

Fiul lui Dre, Andre Young Jr, a murit tragic în 2008, la vârsta de 20 de ani. Acesta fusese în centrul unei uriașe dispute de paternitate, împreună cu mama sa, Jenita Porter, care a intentat un proces prin care solicita 5.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copilului.

Dre are, de asemenea, un fiul, Marcel, cu cântăreața Michel’le. Dar are și o fiică pe nume La Tanya.