Dovada filmată că Florin Salam a dat uitării orice „probleme”. Cum a petrecut cu familia și prietenii la cel mai tare „japonez” din Capitală

Publicat: 22/12/2020 | 23:52

Florin Salam a lipsit „nemotivat” din finala concursului „X Factor”, unde era așteptat să cânte alături de nepotul său. Absența artistului a iscat diverse speculații, legate atât de starea sa de sănătate, cât și de presupuse probleme în familie. Oricare ar fi fost motivele pentru care Florin Salam nu a mai ajuns la celebrul show, cert este că „Regele” se simte cum nu se poate mai bine. Iar CANCAN.RO vă prezintă dovada filmată.

Cântărețul a petrecut pe cinste cu familia și prietenii, la Benihana, cel mai tare restaurant japonez din Capitală. Imaginile savuroase dezvăluie o poftă de viață care nu are nimic în comun cu ideea de „probleme”. Iar „Regina” Roxana Dobre i-a stat iubitului ei de-a dreapta, zâmbitoare, toată seara.

Împreună, în ciuda zvonurilor că s-ar despărți

Deși „gurile rele” vorbesc de ceva vreme despre o iminentă separare, iată că Florin Salam și Roxana Dobre sunt tot împreună, ca o familie căreia nu îi lipsește nimic.

Florin Salam și Roxana Dobre au luat cina la Benihana, cel mai renumit restaurant japonez din Capitală

Luni seară, Florin Salam, împreună cu Roxana Dobre, cele două fiice ale lor și câțiva prieteni ai cântărețului au făcut o „masă mare” la restaurantul Benihana, din zona Dorobanți, considerat cel mai bun restaurant cu specific japonez din București. (VEZI ȘI: Motivul pentru care Florin Salam nu i-a fost alături nepotului său, Adrian Petrache, în Finala X Factor)

Florin Salam și „Regina” lui au ieșit în oraș, după ce cântărețul a lipsit de la „X Factor”

În imaginile surprinse de un prieten al cuplului și, ulterior, postate pe Instagram de însăși Roxana Dobre, se poate observa cum cei doi viitori soți stau împreună la masă, alături de cele două fiice ale lor, Rania și Maria. (CITEȘTE ȘI: Betty Blue, mesaj emoționant pentru Adrian Petrache, după ce Florin Salam nu l-a susținut în finala “X Factor”, unde ar fi trebuit să cânte împreună)

Prietenii celebrului artist au asistat „fermecați” la prepararea cinei în fața lor, de către un bucătar de origine japoneză.

În ultima perioadă, s-a zvonit că Roxana Dobre și Florin Salam ar avea probleme în relație

Florin Salam nu i-a fost alături nepotului său în finala X Factor

Adrian Petrache a fost la un pas să fie descalificat, după ce unchiul său nu a mai venit să cânte împreună cu el. Adrian Petrache urma să urce pe scenă alături de Florin Salam, cu care de altfel făcuse repetiții cu o seară înainte.

“Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza.

(CITEȘTE ȘI: Nepotul lui Florin Salam a făcut furori pe scena de la X Factor! Jurații au fost impresionați)

Ulterior, Florin Ristei a sărit în ajutorul lui Adrian Petrache și a acceptat să cânte alături de el pe scenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.