Dovadă de iubire maximă! Fotbalistul Adrian Rus și-a tatuat chipul Vlăduței Lupău pe braț. Cântăreața se mândrește cu desenul soțului

Publicat: 03/06/2020 | 17:37

Dovadă maxima de iubire pentru Vlăduța Lupău! Tânărul ei soț, Adi Rus, și-a tatuat chipul cântăreței pe brațul stâng. Tatuajul este destul de mare și vizibil, semn că fotbalistul se mândrește enorm cu frumoasa lui soție.

Vlăduța Lupău a arătat mândră tatuajul soțului ei într-un filmuleț pe contul personal de Instagram. Desenul este color și poartă chipul angelic al îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

CITEȘTE ȘI: Regina lui Florin Salam, răsfățată de ziua ei! Cum a surprins-o manelistul pe Roxana Dobre și ce cadouri i-a făcut

Și-au anulat petrecerea de nuntă

Celebra cântăreață de muzica populară a fost una dintre cele mai afectate vedete pe plan financiar în această perioadă. După ce că a fost nevoită să își anuleze toate spectacolele și evenimentele, pandemia a lovit-o și pe planul sentimental.

Vlăduța Lupău trebuia să se căsătorească pe data de 30 aprilie cu iubitul ei fotbalist în vârstă de 26 de ani. Totodată, pentru a o consola, soțul ei i-a dăruit un buchet uriaș de lalele, însoțită însă și cu o felicitare.

CITEȘTE ȘI: Surpriza emoționantă pe care i-a făcut-o Maia lui Teo Trandafir, de ziua de naștere: “Prietena și mama mea…”

“Nu s-a anulat, doar s-a amânat. Te iubesc”, pe care Vlăduța le-a arătat-o și fanilor de pe rețelele sociale. “În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”, a scris Vlăduța Lupău cu regret.

Vlăduța Lupău se află la vârsta de 29 de ani și este foarte fericită alături de partenerul său de viață. Frumoasa Cântăreață a fost născută în Șimleul Silvaniei și s-a măritat în luna noiembrie anul trecut, dar doar în fața ofițerului de la starea civilă.

CITEȘTE ȘI: Iubita lui Iancu Sterp a părăsit România! Ce discuții au purtat cei doi înainte de finala de la Survivor România și ce s-a întâmplat în relația lor

După evenimentul fericit, în care nașii au fost Olguța Berbec și Remus Novac, a urmat o petrecere pe cinste, în cadrul căreia Vlăduța s-a distrat de minune lângă fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus. Totodată, cântăreața a ținut să își spună oful și pe rețelele de socializare cu privire la data nunții, dar a susținut că își va anunța fanii cu noua dată.