Dovada că totul e regizat! Asistenta Emily Burghelea face praf Acces Direct, după ce și-a dat demisia: „Am fost obligată să…”

Publicat: 16/06/2020 | 07:55

Lovitură pentru toți telespectatorii Acces Direct! Ediția de aseară a emisiunii de la Antena 1 s-a încheiat așa cum nimeni nu s-a așteptat: cu demisia asistentei Emily Burghelea, cea care a spus plângând, în direct, că s-a săturat să fie pătrașă la mușamalizarea violenței din cuplul Vulpița-Viorel. În acest fel, oamenii au putut vedea, ulterior, că totul este regizat în ceea ce privește cuplul din Blăgești. 

Imediat după ce și-a anunțat demisia în direct, Emily Burghelea a postat pe contul său de Instagram mai multe story-uri în care apare cu machiajul întins, plânge și se lovește cu pumnii în piept că ea nu poate accepta ce se întâmplă în emisiunea de la Antena 1. Mai mult, asistenta TV face praf Acces Direct și le explică oamenilor, în mod direct, că tot ce ține de proiectul lor este regizat.

NU RATA – MIRELA VAIDA, REACȚIE SUSPECTĂ CÂND EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT! CE A SPUS PREZENTATOARE CÂND A AFLAT CĂ VULPIȚA A FOST BĂTUTĂ DE SOȚUL EI, VIOREL STEGARU

Emily Burghelea, motivul demisiei de la Acces Direct

Într-un vlog postat pe contul său de Youtube imediat după terminarea emisiunii Acces Direct, Emily Burghelea explică de ce anume a recurs la acest gest. De asemenea, vedeta scoate în evidență faptul că povestea cu Vulpița și Viorel este o regie pe care a mușamalizat-o, personal, prea mult timp.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format. 

CITEȘTE ȘI – EMILY BURGHELEA A DEMISIONAT DE LA ACCES DIRECT! CU OCHII ÎN LACRIMI, A SPUS MOTIVUL DUREROS, ARE LEGĂTURĂ CU VULPIȚA: “NU POT SĂ TREC PESTE ASTA”

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac. 

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru ăn detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol” a spus Emily Burghelea, în vlog.