Dovada că soțul Vlăduței Lupău și-a pus ghetele în cui! Ce s-a ales de Adrian Rus, după plecarea de la CFR Cluj

Publicat: 16/02/2020 | 20:57

În urmă cu scurt timp, soțul Vlăduței Lupău anunța, prin intermediul unei postări de pe Instagram, că și-a reziliat contractul cu formația din Gruia. Toată lumea s-a întrebat dacă mai continuă sau nu Adrian Rus cariera lui de fotbalist, însă acum, acesta a oferit răspunsul mult dorit. 

Despre Adrian Rus s-a spus, la un moment dat, că și-a neglijat extrem de mult cariera, pentru Vlăduța Lupău. Fostul portar de la CFR Cluj nu s-a mai axat pe fotbal, ci mai mult pe concertele artistei, căci a însoțit-o peste tot. Și, ce să vedeți? La fel se întâmplă și acum.

De când nu mai este portarul formației din Gruia, Adrian Rus nu face nimic altceva decât să meargă peste tot alături de Vlăduța Lupău, atunci când cântăreața are evenimente de onorat. Nu se știe, pentru moment, dacă Adi Rus vrea să meargă mai departe cu fotbalul și să semneze cu o altă echipă, dar până atunci îi este alături soției sale în orice lucru pe care îl face aceasta.

În urmă cu doar 2 săptămâni, Adrian Rus anunța, pe contul lui de Instagram, despărțirea de CFR Cluj. Cu toate acestea, fostul portar nu a oferit informații cu privire la rezilierea contractului cu formația din Gruia.

„Mulțumesc, CFR CLUJ pentru toate clipele frumoase petrecute în acești 2 ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele 2 titluri de campion și o supercupă a României!
Mulțumesc pentru debutul în LIGA 1 la echipa campioană!
Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat!
Multă baftă tuturor colegilor în continuare!”a scris soțul Vlăduței Lupău, pe contul său de Instagram.