Dovada că Irina Rimes a trecut peste divorț! Au apărut primele imagini cu noul iubit al vedetei Pro TV

Publicat: 09/04/2020 | 12:17

Irina Rimes este în culmea fericirii! După ce a trecut printr-un divorț dureros, vedeta de la Pro TV iubește din nou și se pare că bărbatul care i-a furat inima a făcut-o să uite de trecut. 

După ce a trecut printr-un divorț dureros și s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate, Irina Rimes iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. După o bună perioadă în care și-a ținut ascuns iubitul, vedeta de la Pro TV a decis că este momentul să facă publice și câteva imagini cu ei doi, dintr-o vacanță.

Irina Rimes și noul ei iubit

Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și nu se mai feresc de ochii lumii, dovadă că Irina Rimes a depășit momentul dezamăgirii provocat de divorțul prin care a trecut în anul 2017. Atunci, jurata de la Vocea României a fost extrem de afectată de cele întâmplate.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, declara artista într-un interviu mai vechi.