Dovada că fițele îi definesc! Lino Golden, la adresa lui Emanul de la Survivor: „Pe tine te iau să dansezi pe 300 de lei la mine în clip sau pe aceiași bani să îmi speli mașina”. Răspunsul umitor al concurentului la replica acidă

Publicat: 17/06/2020 | 08:27

Atitudinea lui Lino Golden a născut controverse în competiția din Republica Dominicană. Deși nu a fost unul dintre cei mai buni concurenți pe scena jocurilor de la Survivor, tânărul crescut „sub aripa” lui Alex Velea a excelat la capitolul replici acide. Acesta a avut conflicte directe cu câțiva concurenți.

Lino Golden a participat la una dintre cele mai dificile competiții transmise în România, care are loc în Republica Dominicană. Tânărul cântăreț a arătat o aroganță uimitoare la un moment dat, în fața unui adversar din show.

Dacă despre Lola, concurenta ce avea să devină prima finalistă, a spus că este o ”fată bătrână!” și a jignit-o în concurs, în ciuda faptului că echipa lui pierdea punct după punct în fața războinicilor, ei bine, la adresa lui Emanuel Neagu, unul dintre cei puternici, dacă nu cel mai puternic concurent din concurs, a fost și mai virulent.

Cântărețul a șocat și mai mult atunci când i-a spus dansatorului că îl ia în clipul lui pe 300 de lei și apoi, a avut o remarcă și mai dură: Îți dau aceeași bani și să îmi speli mașina”, au fost cuvinte băiatului de aur a lui Alex Velea, lucru ce a stârnit furia fanilor emisiunii, care nu l-au agreat în concurs, drept dovadă, nici nu a fost votat pentru a rămâne în Republica Dominicană atunci când a fost nominalizat în Consiliu.

„Fițele”, luate la rost în cazul lui Mario Fresh și jador

Comentariile dure ale tânărului cântăreț devenit celebru pe YouTube, au întărit și mai mult supozițiile conform cărora prietenii lui apropiați ar fi fost bătuți crunt zilele trecute. Motivul inovcat ar fi fost faptul că grupul Mario Freh- Jador – Lino emana multe fițe și gesturi care i-a fi scos din minți pe indivizii care i-au atacat.

Replica incredibilă a lui Emanuel

Emanuela explicat, zilele trecute la WOWbiz.ro că el a trecut peste ironiile lui Lino Golden și nu l-au deranjat, mai ales că avea să ajungă în finală dând dovadă de caracter, bun-simț și valoare pe probe. ”Este adevărat, poate, atunci, m-au deranjat afirmațiile lui Lino, însă până la urmă, este adevărat, noi, dansatorii, pe banii ăștia mergem în videoclipuri, iar în privința autoturismului, să i-l fac lună, OK, aș fi făcut-o și pe asta pe mărunțișul respectiv….Până la urmă, munca este cinstită. În fine, așa a vrut el să mă trateze, să fie sănătos, eu mi-am văzut de treabă și am ajuns în finală, el, în schimb, a plecat rapid acasă”, a declarat războinicul la ”Ștafeta mixtă!”