Dovada că asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza de la „Noaptea Târziu” s-au împăcat! S-au îmbrățișat, în direct, la Tv

Publicat: 07/03/2021 | 13:08

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” se pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. După nenumărate despărțiri și împăcări, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și celebrul cântăreț sunt din nou împreună.

Duminică, în noua ediție specială a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” au fost prezenți membri trupei „Noaptea Târziu”, pe care Ramona Olaru i-a luat în „primire”, însușindu-și rolul de reporter în show-ul matinal. Printre întrebări și răspunsuri, se citeaau pivirile și apropierile celor doi foști iubiți. De altfel Ramona Olaru a stat numai lângă Cuza,cât tânărul a fost prezent în emisiune. Și la jocurile specific show-ului, cei doi au făcut o echipă bună, la sfârșit îmbrățisându-se în fața tuturor.

Florin Ristei și Diana Munteanu cereu, pe lângă îmbrățișare, și un sărut, însă, emoționați, cei doi nu s-au sărutat în văzul tuturor. Cert este că, din primele aparențe, Cuza și Ramona formează din nou un cuplu.

Ramona Olaru și Răzvan Simion, atracție interzisă?

„Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, ne-a dezvăluit unul dintre oamenii angajați la matinal.