Dovada că Andreea Bălan trece peste durerea separării de George Burcea. Cine o face pe artistă să zâmbească: „Cine sunt iubirile mele?”

Publicat: 11/04/2020 | 18:30

Au trecut aproape 2 luni de când Andreea Bălan a anunțat separarea de George Burcea, iar acum se pare că vedeta găsește zilnic motive de a zâmbi. Nu, în viața ei nu există pentru moment niciun bărbat, sau cel puțin artista nu a lăsat de înțeles acest lucru, ci este vorba despre cele două fetițe ale sale. 

Deși se află și ea izolată la fel ca celelalte vedete, Andreea Bălan găsește zilnic motive de bucurie în compania familiei sale. Mama artistei s-a mutat la ea pentru a o ajuta cu cele două fetițe, Ella și Clara și chiar dacă în viața ei lucrurile nu stau chiar așa cum și-ar dori, Andreea este fericită și împlinită cu ceea ce are.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan postează zilnic fotografii și clipuri video din izolare și le arată fanilor săi cum își petrece timpul.

Vedeta se distrează de minune în compania fetițelor sale, alături de care se joacă, gătește, colorează și găsește tot felul de activități pentru a le mulțumi pe amândouă, ținând cont de faptul că au vârste diferite. Și, dovada că trece ușor ușor peste durerea separării de George Burcea a oferit-o chiar ea, căci micuțele îi fac viața mai frumoasă și o fac să uite de lucrurile neplăcute din viața ei.

Mai mult, într-un clip video postat de artistă pe contul ei de Instagram în care le-a filmat pe cele două fetițe ale sale, dar și pe mama ei, Andreea Bălan le arată fanilor săi ce atmosferă frumoasă este la ea în casă. „Cine sunt iubirile mele?” le spune artista fetițelor sale, în timp ce Ella și Clara zâmbesc extrem de liniștite pe canapea, lângă bunica lor.