Două femei din București, înjunghiate în plină stradă de un necunoscut

Publicat: 16/12/2019 | 15:49

Două femei au fost înjunghiate în plină stradă, în București – în zona Tineretului – de un bărbat de origine israeliană. Femeile nu au purtat vreo discuție cu bărbatul, anterior atacului, iar motivele care l-au determinat pe acesta să le înjunghie pe femei sunt, deocamdată, necunoscute. 

Au intervenit la fața locului polițiștii de la Secția 14 Poliție, aceștia reușind să îl imobilizeze pe agresor. Din primele informații, bărbatul are 29 de ani și este de origine israeliană.

”Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității.  Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor”, a transmis Poliţia Capitalei într-un comunicat.

Una dintre femei a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cealaltă în zona urechii.