Dostoievski a scris Jucătorul din dragoste pentru ruletă. Tu o ai la discreție în Cazinoul Live de la Superbet! Conectează-te și încearc-o acum!

Publicat: 25/03/2020 | 11:58

Pariurile sunt o distracție și o evadare din cotidian, dar beneficiile jocului asupra minții au fost analizate și testate de multe genii în ultimele sute de ani. Blaise Pascal l-a amestecat cu religia și a spus că: “Dumnezeu există pentru că este cel mai bun pariu”, iar pentru Fiodor Dostoievski, unul dintre cei mai mari scriitori ai omeniirii, a fost inspirație pentru unul dintre romanele sale celebre. Rusul a scris Jucătorul în 1866, după ce s-a îndrăgostit de ruletă pe parcursul unei vacanțe la Baden-Baden, Elveția, iar subiectul cărții a fost chiar el. Înainte, Dostoievski a scris Crimă și Pedeapsă, iar după, a scris Idiotul!

Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil poți intra la orice oră în Cazinoul Live pentru a încerca o Super-Ruletă! Împărtășește acum pasiunea unui geniu creator!

37 de numere te așteaptă la Ruleta Live de la Superbet

Ruleta este un joc foarte pasional, care reușește să-i țină cu sufletul la gură și pe cei mai reci dintre jucători. Nu degeaba a stârnit această pasiune în rândul unor personalități, care nu s-au mai putut dezlipi de masa rotundă. Pentru cei mai puțin inițiați, ruleta este un joc cu numere de la 1 la 37 și un singur 0, pe care poți paria sub diferite forme. După închiderea pariurilor, o bilă albă își începe sprintul deasupra acestor numere și se oprește în dreptul unuia singur. Dacă ai mizat pe el, atunci ai câștigat de 36 de ori suma pariată și ești gata pentru următoarea rundă. Interpretarea se poate face însă și altfel, ca mai jos!

Miza minimă pentru o singură rundă de ruletă este la Superbet de doar 5 lei, iar maximul pe care un jucător îl poate paria este de 50.000 de lei.

Tipuri de pariuri pe Ruleta Live de la Superbet

Ruleta online din SuperCazinoul Live este generoasă în bani, pentru că variantele de pariere sunt foarte variate. Dacă vi se pare greu de ghicit exact numărul în dreptul căruia se va opri bila albă, puteți încerca multe alte piețe de Pariuri Interioare, cu factori de multiplicare (cote) foarte bune. Astfel, într-o ordine crescătoare a probabilităților, aveți la dispoziție pariuri ca Separat (acoperiți două numere, iar cota totală este de 18), Stradă (acoperiți orice rând de 3 numere la o cotă de 12), Colţ (puneţi jetonul în colţul în care se întâlnesc patru numere și aveți cota 9), Linie (acoperi două rânduri, în total şase numere, și ai o cotă de 6).

Există însă și așa-zisele Pariuri Exterioare, ceea ce înseamnă că poți paria pe pronosticuri gen Coloană (acoperi toate cele 12 numere din respectiva coloană, fără 0), Duzină (alegi unul dintre cele 3 numere de  12 și acoperi cele douăsprezece numere situate deasupra lui, Roşu/Negru (alegi caseta roşie sau neagră, caz în care acoperi cele 18 numere roşii sau negre, din nou fără 0, Par/Impar (acoperi tot jumătate dintre numere, dar fie pe cele pare, fie pe cele impare, cu excepția lui 0). Nu în ultimul rănd, poți selecta seria de 18 numere din prima jumătate sau din a doua jumătate, adică pariul pe intervalele 1-18/19-36. La ultimele 3 variante ai cota 2.

Ruleta Live de la Superbet se învârte deasupra numerelor, dar și a timpului, care va trece mai repede și mai plăcut. Ești gata să intri în joc?