Dosarul de șantaj al Oanei Zăvoranu a fost preluat de DNA. Ce urmează să se întâmple

Publicat: 27/04/2021 | 23:55

Disputa a izbucnit la puțin timp după ce Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică medicală, al cărei administrator era un doctor. Pe care avea să-l acuze că i-a furat nu mai puțin de 800.000 de euro. De acolo și până la vorbe grele nu a mai fost decât un pas. Cum era de așteptat, cel acuzat a negat totul, prin avocatul lui. Ba mai mult, le-a făcut o plângere penală pentru șantaj vedetei și avocatului acesteia. CANCAN.RO are ultimele detalii, în exclusivitate, după ce dosarul a fost transferat acum la DNA.

Asta tocmai pentru că, alături de Oana Zăvoranu, acuzat de șantaj este și avocatul ei. Iar în această situație, infracțiunea menționată este instrumentată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, în competența cărora intră astfel de cazuri.

Oana Zăvoranu spune că medicul-administrator a furat-o

În direct la TV, Oana Zăvoranu avea să-l acuze pe medicul care i-a fost administrator la clinică. A spus că i-a furat bani, sute de mii de euro. În replica, acesta a susținut că a fost șantajat.

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, când mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio, când doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a fost varianta Oanei, expusă la România TV. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, ÎN “RĂZBOI” CU DORIAN POPA)

Oana Zăvoranu este în război cu medicul care i-a fost administrator la clinică

Dar avocatul celui inculpat de vedetă avea să nege tot. ”Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a punctat Ioana Mateș la aceeași televiziune.

Oana Zăvoranu: ”L-am prins!”

Oana spune, însă, că medicul a cerut un răgaz pentru a îndrepta situația. Dar lucrurile nu s-au clarificat, astfel că acum cei doi continuă lupta, în fața autorităților, fiecare considerând că dreptatea e de partea lui. ”Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui. (VEZI ȘI: CUM A PIERDUT ADELINA „PINOCCHIO” PESTRIȚU PROCESUL CU OANA ZĂVORANU)

Ce nebuni… La un moment dat, l-am prins. El mi-a spus: «Eu nu am ştiut că nu ai 65 milioane de euro, că altfel nu mă băgam să fac ce am făcut.» Actele sunt la avocat. De la Spitalul Colentina, de unde a plecat distinsul doctoraş, a plecat tot din cauza unor ciordeli”, avea să mai puncteze Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, acuzată, la rândul ei, de șantaj

S-a ajuns și la șantaj, cel puțin asta spune medicul, care a depus o plângere penală în acest sens, la Secția 25 de Poliție din Capitală. Conform celor spune de el, Oana Zăvoranu și avocatul ei i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu publica anumite imagini compromițătoare. Plângerea penală pentru șantaj a fost depusă în urmă cu câteva zile, în 21 aprilie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.