Dosarele penale privind infracțiunile fiului judecătorului Ion-Tudoran au fost ”uitate” de procurori

Publicat: 19/02/2020 | 20:54

Dosarele penale privind infracțiunile lui Alexandru, fiul judecătorului Ion-Tudoran, au fost ”uitate” de procurorii din Tulcea, Ploiești și Cornetu.

Din iulie 2019 și până în prezent, unitățile de parchet menționate nu au făcut nimic pentru a-l trimite în judecată pe falsul avocat Alexandru Ion-Tudoran, personaj care a reușit să păcălească zeci de clienți, dar și zeci de judecători folosind acte falsificate grosolan, pretins a fi emise de Colegiul Avocaților din Madrid. (CITEȘTE ȘI: DOSARUL ”BĂNEASA”. FABULOASA MOTIVARE TRIMISĂ DE TUDORAN DE LA SANATORIU, UN PLAGIAT GROSOLAN DIN RECHIZITORIUL ȘEFULUI SIIJ, NICOLAE MARIN)

Delegații false în română și spaniolă realizate pe computer, chitanțe fără nici un element de securizare fiscală pentru încasarea onorariilor, neraportarea veniturilor realizate ilegal, acte de evaziune și exercitarea fără drept a profesiei de avocat sunt doar câteva din probele și infracțiunile prezentate și dovedite de mass-media. (VEZI ȘI: CONTROVERSATUL JUDECĂTOR ION-TUDORAN, ACHIZIȚII IMOBILIARE DE 150 DE MII DE EURO, LA MUNTE ȘI LA MARE. NU A DECLARAT ÎNSĂ BANII CU CARE A PLĂTIT CASELE)

Cu toate acestea, procurorii din Tulcea, Ploiești și Cornetu se complac în procedura eternei cercetări „in rem”. Situația va fi adusă și în atenția Inspecției Judiciare și a Parchetului general, potrivit national.ro.