Dosar penal pentru un bărbat din județul Vaslui, care a lovit doi polițiști!

Publicat: 03/04/2020 | 13:44

Un bărbat din comuna Stănilești, județul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a lovit doi polițiști. Oamenii legii l-au oprit pentru a-i solicita documentul de identitate și declarația pe propria răspundere, necesară pentru a putea ieși din casă.

NU RATA: NELU TĂTARU RECUNOAȘTE DEFICIENȚELE DIN SĂNĂTATE: ”SISTEMUL ÎȘI ARATĂ MAI BINE CA ORICÂND NEAJUNSURILE!”

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a refuzat să se legitimezee, după care a jignit și amenințat polițiștii. Ulterior, a încercat să fugă. Un agent a fost împins, iar celălalt lovit în zona feței, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vaslui.

AU LĂSAT o NUNTĂ cu zeci de invitaţi să continue. Poliţia: „Au dansat la 1,5 m distanţă. S-au adunat doar la poza de grup”

Pe data de 31 martie, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi, ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza satului Stănileşti, a depistat şi oprit pentru legitimare un bărbat de 39 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, ce se deplasa pe un drum public. Persoanei i s-a solicitat să prezinte un document de identitate în vederea legitimării, să precizeze locul şi motivul deplasării, conform ordonanţelor militare în vigoare, prezentând declaraţia pe proprie răspundere sau adeverinţa de la angajator, după caz. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv verbal şi fizic, proferând ameninţări şi expresii jignitoare la adresa unuia dintre poliţişti. Încercând să îşi asigure scăparea, a împins unul dintre poliţişti, iar pe al doilea l-a lovit în zona feţei„, se arată în comunicatul remis de IPJ Vaslui.

VEZI AICI: MARE ATENȚIE, ROMÂNI! COVID-19 A SUFERIT MUTAȚII. BOALA POATE REZISTA ÎN ORGANISM PÂNĂ LA 49 DE ZILE

Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi a început cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a bărbatului.