Dorință spulberată pentru Anamaria Prodan și Reghe. Cei doi divorțează fără să-și îndeplinească cel mai mare vis: „Lucrăm intens la asta”

Publicat: 18/06/2021 | 08:52

Au avut un mariaj plin cu de toate, care a durat 13 ani. Cu toate acestea, Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că el și Anamaria Prodan divorțează, iar cea mai mare dorință a celor doi nu a mai apucat să se îndeplinească.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează fără să-și îndeplinească cea mai mare dorință. Cei doi plănuiau să mai devină părinți o dată și își doreau cu ardoare o fetiță, mai ales că Reghe a traversat o adevărată dramă atunci când fetița lui din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, a murit la numai 1 an și o lună, din cauza unei malformații la inimă.

Ani buni au declarat Anamaria Prodan și Reghe că, pe lângă Bebeto, își doresc să mai aducă pe lume și o fetiță.

„Să mai facem o fetiță! Lucrăm intens la asta. Să aibă cine să ne mute de la soare la umbră, că fetele sunt mari, Bebe la fel, se vor căsători și vor pleca la casele lor. Atât ne mai dorim, că, în rest, la cât de bun a fost Dumnezeu cu noi, mi-e frică să mai cer ceva și să nu fiu nesimțită!” spunea, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan.

Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

În trecut, Laurențiu Reghecampf (44 de ani) a fost căsătorit în trecut cu Mariana Pfeiffer, iar în timpul mariajului lor s-au născut o fată și un băiat. Din nefericire, Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la doar o lună după ce părinții ei i-au aniversat primul anișor. Micuța lor s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă. După divorț, Luca a rămas în grija mamei, alături de care locuiește în Germania. Cu toate acestea însă, el a făcut naveta între România și Emiratele Arabe Unite, unde locuiește mai mult timp tatăl său, Laurențiu Reghecampf.