Dorian Popa, venituri impresionante. Când a făcut artistul primul milion de euro? „Sunt ani buni de când s-a împlinit”

Publicat: 21/12/2020 | 17:51

Dorian Popa este una dintre cele mai active prezențe din mediul online și se bucură de o popularitate mare, lucru ce i-a adus de-a lungul timpului și venituri considerabile. Artistul a fost implicat în multe proiecte care l-au propulsat sper o viață de lux.

În prezent, Dorian Popa se bucură de o viața exact așa cum și-a dorit-o. A reușit să își construiască o casă de vis, să își achiziționeze un bolid de lux și să aibă tot ce își dorește. Iar cheia succesului pare să fie faptul că mereu s-a implicat doar în proiecte care îi făceau plăcere și pe care le-a realiza cu pasiune. (CITEȘTE ȘI: DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI DORIAN POPA. DE CE NU A MERS ARTISTUL LA ÎNMORMÂNTAREA PROPRIULUI SĂU TATĂ)

Astfel, împreună cu împlinirea profesională a venit și cea financiară. Dorian Popa le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de aduci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

 „Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Câți bani a investit în casă?

Unul dintre cele mai ambițioase visuri ale lui Dorian Popa a fost construcția casei din Domnești. Acest și-a dorit să realizeze tot exact așa cum și-a imaginat, iar pentru asta a fost nevoie de o investiție serioasă. (VEZI ȘI: DORIAN POPA A AJUNS LA POLIȚIE, DUPĂ CE UN FAN A DEPUS PLÂNGERE ÎMPOTRIVA LUI: ”AM DAT CU SUBSEMNATUL”)

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian Popa la Dimineaţa Blană, de la PRO FM, în urmă cu ceva timp.