Dorian Popa, tătic pentru prima dată? Răspunsul iubitei sale nu lasă loc de dubii: „În pandemie…”

Publicat: 25/06/2020 | 12:13

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mai bine de 6 ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Deși a trecut atât de mult timp de când formează un cuplu, în viața celor doi nu a apărut un copil. Cel puțin…nu până acum, căci se pare că au planuri mărețe în ceea ce-i privește!

Dorian Popa este alături de Claudia Iosif de mai bine de 6 ani și formează un cuplu extrem de sudat. Artistul a făcut chiar și pasul cel mare, de curând și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cu toate acestea, în numeroase interviuri, cei doi au delcarat că nu își doresc neapărat să-și unească destinele, iar actul căsătoriei nu ar schimba prea multe lucruri între ei.

NU RATA – DORIAN POPA A FĂCUT PASUL CEL MARE! BABS, IUBITA LUI, A SPUS TOT, DUPĂ ȘASE ANI DE RELAȚIE

Dar nu acesta este punctul culminant al poveștii, ci întrebarea pe care a primit-o recent Claudia Iosif, după ce s-a afișat pe Instagram cu o burtică suspectă, astfel că fanii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva urmează să vină pe lume „Hâtz Junior”.

Cu toate acestea, Babs a fost extrem de sinceră și le-a mărturisit tuturor că nu este însărcinată, ci pandemia și-a pus amprenta asupra siluetei sale și „a câștigat câteva kilograme în plus”. „Nop. Doar am luat câteva kilograme în plus. Am păpat multișor în pandemie”, a fost răspunsul oferit de iubita lui Dorian Popa.

CITEȘTE ȘI – CLAUDIA IOSIF, SURPRINSĂ TOPLESS ÎNTR-UN SALON DE FIȚE DIN BUCUREȘTI. MESAJUL TRANSMIS DE IUBITA LUI DORIAN POPA

De ce nu poate Dorian Popa să devină tată

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa mărturisea că nu s-ar risca, pentru moment, să devină tătic, din cauza numeroaselor suplimente alimentare pe care le ia, pentru a fi în formă.