Dorian Popa și Vali Vijelie, show pe aceeași scenă! Când are loc evenimentul

Publicat: 16/12/2019 | 12:49

Bucurie pentru fanii lui Dorian Popa și ai lui Vali Vijelie! Cei doi artiști vor face show pe aceeași scenă în curând, iar apropiații și susținătorii lor numără zilele de când au aflat data la care va avea loc evenimentul muzical.

Citește și: Așa devreme?! La ce vârstă și-a început viața sexuală Dorian Popa

Dorian Popa și Vali Vijelie, show pe aceeași scenă

Dorian Popa (31 de ani) și Vali Vijelie (49 de ani) au promis că vor face un spectacol de neuitat într-o sală de evenimente din București. Deși cântă genuri diferite de muzică, cei doi artiști au acceptat să apară pe aceeași scenă la o petrecere care a fost programată în luna dragostei, de Sfântul Valentin. Nu doar cei doi cântăreți vor incinde atmosfera… ci și o populară trupă de striptease masculin, relatează libertatea.ro.

Citește și: Andreea Bălan s-a “rupt” pe maneaua lui Vali Vijelie, “Dușmanii îmi poartă pică”. Dansul ei face senzație pe Internet

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.