Dorian Popa și Vali Vijelie au făcut senzație pe aceeași scenă! „Este combinaţia anului, concertul acesta a fost sold out în trei săptămâni”

Publicat: 23/02/2020 | 17:50

Dorian Popa și Vali Vijelie sunt artiști apreciați în România, fiecare de către publicul lor. Însă atunci când cei doi s-au unit pe aceeași scenă  a ieșit un spectacol incendiar. Deși vin din lumi diferite și au fani diferiți, au rușit să susțină împreună un concert de zile mari.

În cadrul unui evenimet, Dorian Popa și Vali Vijelie au reușit să creeze o atmosferă incredibilă și să țină spectatorii pe ringul de dans până dimineața. Cei doi artiști s-au completat foarte bine, iar show-ul a avut un succes fenomenal. (CITEȘTE ȘI: VALI VIJELIE A FOST ÎN PELERINAJ LA MORMÂNTUL SFÂNT. MANELISTUL S-A BOTEZAT ÎN APA IORDANULUI)

„Dorian Popa vs. Vali Vijelie este combinaţia anului. Concertul acesta a fost sold out în trei săptămâni, biletele au apărut în noimebrie. Concertul se va repeta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ocazie să cânt în deschiderea unui om căruia îi ascultam piesele când avem 7-8 ani. Pentru mine e o împlinire colosală”, a declarat Dorian Popa, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ BUCĂTĂRIA DIN CASA DE 300.000 DE EURO A LUI DORIAN POPA. FOTO)

Dorian Popa și Vali Vijelie fac schimb de vieți

Cei doi au fost supuși unui exercițiu de imaginație și s-au gândit cum s-ar descurca dacă ar face schimb de vieți pentru o zi. „Dacă aş face eu schimb cu Vali de vieţi, m-as trezi milionar. Mi-ar fi cel mai greu să cânt pentru că lăutarii cântă de la 12 noaptea la 5 dimineaţa. Dar la dedicaţii m-aş descurca, mai ales când ar veni banii peste mine”, a spus Dorian Popa, conform spynews.ro

Vali Vijelie și el cred că s-ar descurca să fie în pielea lui Dorian Popa, însă a recunoscut că ar face mici schimbări. „Dorian Popa are o viaţă foarte frumoasă. Dacă ni se va cere să facem schimb de vieţi eu mă duc la sala de mese”, a declarat manelistul.