Dorian Popa și-a transformat bolidul în sania lui Moș Crăciun. Până și polițiștii l-au oprit să-și facă poze

Publicat: 22/12/2020 | 23:54

Dorian Popa este unul dintre cei mai nonconformiști artiști de la noi, iar aparițiile sale „de sezon” sunt cea mai bună dovadă. În ultima perioadă, s-a axat mai mult pe vloguri decât pe muzică. Vloguri care i-ar fi adus, totuși, destui bani pe care să-i investească în locuința sa de lux din Domnești, dar și în bolidul pe care îl conduce și pe care l-a vrut neapărat personalizat cu marca „Hâtz”. 

Iar un asemenea bolid nu poate trece neobservat pe stradă, așa că până și Poliția Rutieră a rămas impresionată de investiția lui Dorian Popa. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive.

Pe lângă faptul că lui Dorian Popa îi place luxul, celebrul vlogger are și o pasiune pentru plimbările cu bolidul său Mercedes pe care nu o dată l-a accidentat. Însă de fiecare când l-a lovit, l-a și tunat. Iar acum și-a transformat mașina într-o operă de artă care le-a luat ochii până și agenților de la Poliția Rutieră. Videoul de mai sus, dar și imaginile din galeria foto stau mărturie.

Urarea lui Dorian Popa: „Merry Hâtzmas”

Dorian Popa se plimba, luni, cu bolidul său de lux, când a fost oprit de doi agenți de la Poliția Rutieră, la podul Pipera, ziua în amiaza mare. Crezând că a încălcat cumva regulile de circulație, Dorian Popa a avut, de fapt, o mare surpriză atunci când a văzut că polițiștii cu pricina, tinerei, l-au oprit pentru a-i admira mașina și pentru a face fotografii cu el. (NU RATA: CUM L-A TRANSFORMAT DORIAN POPA PE CHELUȚU ÎN CEL MAI SIMPATIZAT CÂINE DIN ROMÂNIA)

Mai ales că artistul și-a personalizat bolidul în concordanță cu Sărbătorile: cu o pictură inedită cu Cheluțu, într-o sanie trasă de un ren. Dar asta nu este tot! Mesajul de pe pictură face toți banii: „Merry Hâtzmas”.

Polițiștii de la Rutieră l-au oprit pe Dorian Popa pentru a face poze cu el

Politicos, domnul Hâtz s-a conformat dorinței oamenilor legii și a făcut poze, pe rând, cu amândoi, spre bucuria agenților de la Rutieră, care au fost numai zâmbet.

Cum a reușit Dorian Popa în viață

În prezent, Dorian Popa se bucură de o viață exact așa cum a vrut-o. A reușit să își construiască o casă de vis, să își achiziționeze un bolid de lux și să aibă tot ce își dorește. Iar cheia succesului pare să fie faptul că mereu s-a implicat doar în proiecte care îi făceau plăcere și pe care le-a realizat cu pasiune.

Astfel, împreună cu împlinirea profesională a venit și cea financiară. Dorian Popa le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de atunci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

 „Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casa. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Câți bani a investit în casa de lux din Domnești

Unul dintre cele mai ambițioase visuri ale lui Dorian Popa a fost construcția casei din Domnești. Și-a dorit să realizeze tot exact așa cum și-a imaginat, iar pentru asta a fost nevoie de o investiție serioasă. (CITEȘTE ȘI: “BRAZILIANCA” LUI DORIAN POPA LUMINEAZĂ CA UN NEON LA PLAJĂ)

„Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian Popa la Dimineaţa Blană, de la PRO FM, în urmă cu ceva timp.

Succes colosal cu ajutorul lui Cheluțu

Cântărețul Dorian Popa a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum l-a transformat pe Cheluțu în cel mai simpatizat câine din România. Îndrăgitul patruped are o poveste de viață emoționantă și nu este singurul “copil cu blăniță” al artistului și al iubitei sale, Claudia Iosif.

Dorian Popa și Cheluțu, succes răsunător

Provocat de CANCAN.RO, artistul a povestit cum a apărut simpaticul patruped în viața lui. Dorian Popa a mărturisit că îl știa pe Cheluțu de când avea câteva luni și că, la un moment dat, acesta a dezvoltat câteva afecțiuni medicale din cauza faptului că era hrănit cu mâncare pentru oameni.

„Eu cred că Dumnezeu îl iubește pe el. Cheluțu este un câine adoptat care, nu neapărat din rea-voință, dar din necunoaștere, a avut câteva boli pentru că el mânca mâncare de oameni. Și, teoretic, un bulldog francez, în general, și câinii de ce nu… nu au voie să mănânce mâncare de oameni.

El mânca mâncare de oameni și era destul de bolnăvior – uite, după cum vezi aici, el nu mai are blăniță și, pentru că îl știam de mititel, dinainte să fie bolnăvior și l-am văzut așa bolnăvior, l-am rugat pe proprietar să mi-l dea mie ca să mă pot ocupa de el cum trebuie. L-am luat, a fost spitalizat vreo lună de zile la cei mai dulci medici de la Clinica Veterinară a Facultății. Și, uite-l că acum e sănătos și se bucură de o faimă ieșită din comun. (…)”, a declarat Dorian Popa în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

„Încercăm să-l educăm, pentru că el, fiind un câine adoptat care a stat mai mult închis, nu prea socializează așa… Dar se ocupă un domn dresor de el și încercăm să devină un om… un om, auzi! Un cățeluș cât mai bun și mai blând”, a mai spus artistul pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.