Dorian Popa și-a înfrumusețat curtea casei de 300.000 de euro cu aproape 300 de kilograme de piatră albă din Thassos. Cum arată totul! VIDEO

Publicat: 08/04/2020 | 18:25

Dorian Popa pare să nu se oprească din cheltuieli la casa sa în valoare de 300.000 de euro din comuna Domnești. În plină pandemie de coronavirus, cântărețul muncește din greu, zilnic, pentru a-și pune la punct locuința. Recent, acesta le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare cum și-a amenajat piatra albă mult dorită în fața casei sale.

Cântărețul Dorian Popa trudește din greu să termine la cheie casa sa în valoare de 300.000 de euro. Artistul a început construcția acesteia încă de acum doi ani. De atunci, Dorian își ține periodic fanii la curent cu fiecare ”update” pe care îl face în luxoasa sa locuință.

După ce și-a amenajat complet camerele casei, totul într-un predominant alb imaculat, carismaticul cântăreț a continuat pe aceeași idee de culoare și în curtea casei. Acesta și-a cumpărat 30 de saci cu piatră albă, ”de Thassos”, la 33 de lei punga de zece kilograme. Ceea ce înseamnă că pentru cei câțiva metri pătrați umpluți cu piatră fină de mare, artistul a cheltuit aproape 1000 de lei. Rezultatul l-a postat mândru pe rețelele de socializare.

”Aceasta este piatra albă pe care eu o iubesc de mor! Nu este o variantă finală.”, a spusartistul fanilor săi pe Internet.

@dorianpopa.haz♬ sunet original – dorianpopa.haz

CITEȘTE ȘI:

Cum arată bucătăria și sufrageria lui Dorian Popa

Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o este una imensă. Este vorba de aproximativ 300 sute de mii de euro cheltuiți pentru vila pe care a ridicat-o la Domnești.

Pe contul de Instagram și pe vlogul său, care are un milion șase sute de urmăritori, Dorian Popa a arătat imagini din vila la care a muncit aproape doi ani.

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!”, a spus Dorian Popa într-un filmuleț postat în mediul virtual.

Baia lui Dorian Popa are duș din sticlă, pe care nu se depune calcarul, oglindă cu LED de sus până jos și mozaic negru strălucitor, iar în cea a iubitei sale predomină argintiul.