Dorian Popa, sesiune de shopping în magazinele second hand, după ce a cheltuit recent peste 7.000 € pe doar 3 ținute | VIDEO

Publicat: 08/04/2020 | 17:35

Dorian Popa a făcut o sesiune de shopping în câteva second hand-uri din București! Gestul cântărețului a venit la o săptămână distanță după ce a cheltuit peste 7.000 de euro pe doar trei ținute. La finalul cumpărăturilor, el a tras linie și a adunat câți lei a dat pe hainele cumpărate din magazinele second hand.

Citește și: Pe jumătate dezbrăcat, Dorian Popa, selfie HOT în oglindă! Mesajul transmis despre o poziție din timpul unei partide de amor

Dorian Popa și-a cumpărat haine din magazine second hand

În vârstă de 31 de ani, Dorian Popa a realizat un vlog în timp ce a mers în patru second hand-uri ca să își cumpere haine. Fericit de ceea ce a găsit pe rafturile magazinelor, el a mers acasă, unde le-a probat pe toate cu mult entuziasm.

“(…) Încercăm să cumpărăm cele mai ieftine ținute e care le găsim într-un magazine second hand. Practic, încercăm să ne îmbrăcăm fără a cheltui bani și ține de voi să ne scrieți la comentarii dacă vi se pare mai cool să te îmbraci cu puțini bani sau mai cool să te îmbraci cu mulți bani. Din punctul meu de vedere, persoana este aceeași și cu straie ieftine, și cu straie scumpe! Contează doar cum te simți tu mai bine și dacă te ajută să ai un vibe mai bun hainele de pe tine”, a spus Dorian Popa înainte să își cumpere haine din câteva magazine second hand din Capitală.

Află și: Dorian Popa, anunțul despre proiectul-bombă cu Abi Talent! S-au fotografiat în ipostaze care fac senzație pe Internet

Hainele cumpărate de cântăreț alcătuiesc cinci ținute, potrivit mărturisirilor sale, iar suma pe care a plătit-o pentru ele este de 112 lei. La un moment dat, Dorian Popa și-a cerut scuze pentru afirmația: “Haina îl face pe om”, pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp și i-a îndemnat pe oameni să își cumpere haine din second hand-uri.

Nu rata: Ce și-a montat Dorian Popa în garajul din casa de 300.000 de euro. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. FOTO

Citește și: În ce zi a lunii primesc, de fapt, Selly, Dorian Popa și Abi Talent banii de la YouTube

“Ideea acestui vlog, Johnule, concluzia acestei încercări nebune este foarte simplă! Îmi amintesc clar când eram în această cameră și am spus gluma aia idioată, trebuie să recunosc, idioată: că haina îl face pe om! Haina nu-l face pe om, Johnutzule! Omul face haina! Într-adevăr, de cele mai multe ori, ne ajută să ne îmbrăcăm frumos, ne ajută să avem o imagine curată, o imagine care vorbește despre ceea ce suntem noi. Însă, asta nu înseamnă că ne schimbă cu ceva caracterul aceste cârpe, Johnutzule! Astăzi, de la second hand-uri, ne-am îmbrăcat în valoare de 112 lei – cinci ținute aproape complete, Johnule! Fără încălțări, pentru că nu am găsit în second hand-urile în care am intrat decât bocanci urâți și nu am vrut să ne batem joc de aceste ținute (…). Și second hand-urile sunt o soluție! Evident că hainele trebuie spălate și parfumate, și călcate, dar, haine frumoase găsim, Johnutzule! Nu trebuie decât să ne dăm interesul și să căutăm pe rafturi”, a mai declarat carismaticul artist în timpul filmării, pe care o puteți vedea în clipul de mai sus.

Dorian Popa, cântăreț și actor

Dorian Popa (n.: 8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.