Dorian Popa s-a apucat de afaceri! În ce și-a investit banii

Publicat: 18/12/2019 | 10:38

Are succes în lumea artistică și este unul dintre bărbații vânați de reprezentantele sexului frumos. Dar Dorian Popa s-a gândit că ar fi bine să combine utilul cu plăcutul, așa că s-a lansat în afaceri. Timpul va demonstra dacă Dorian Popa este sau nu un… afacerist de succes, cert este că, deocamdată, premisele sunt optimiste.

Totul s-a concretizat după discuții prelungite cu ”fratele” Dan Capatos, spune Dorian Popa, iar ideea unor haine și accesorii personalizaTe a devenit realitate. A apărut și un site cu numele artistului, există și o platformă de vânzări online, iar vedeta se simte, și din acest punct de vedere, în formă maximă.

„În urma unor discuții foarte lungi cu «fratele» meu, Dan Capatos, am ajuns la concluzia că, de fapt, «Hatz» e o interjecţie foarte veche, care probabil în mintea mea s-a distorsionat un pic și a ajuns «Hîtz». «Hîtz» s-a dovedit a fi o interjecţie care exprimă fericire, pozitivitate, bucurie și tot ce trebuie. Jhonule e o vorba veche, asta am spus-o de când am adoptat-o. E de pe vremea lui Connect-R, am auzit-o la el când a făcut un spot publicitar pentru Radio Zu, în care spunea «John, nu e TV, e ZU TV». Aşa s-a născut «Hîtz Jhonule»”, a declarat Dorian Popa, potrivit click.ro.

Până pe 24 decembrie, Dorian Popa deține și un stand într-un mall din București.

Dorian Popa s-a apucat de afaceri

Dorian Popa și Vali Vijelie, spectacol de neuitat

Dorian Popa și Vali Vijelie au promis că vor face un spectacol de neuitat într-o sală de evenimente din București. Deși cântă genuri diferite de muzică, cei doi artiști au acceptat să apară pe aceeași scenă la o petrecere care a fost programată în luna dragostei, de Sfântul Valentin. Nu doar cei doi cântăreți vor incinde atmosfera… ci și o populară trupă de striptease masculin, relatează libertatea.ro.

Citește și: Andreea Bălan s-a “rupt” pe maneaua lui Vali Vijelie, “Dușmanii îmi poartă pică”. Dansul ei face senzație pe Internet