Dorian Popa, revoltat în aeroport. Ce a pățit artistul

Publicat: 03/02/2020 | 12:50

Dorian Popa este unul dintre artiștii din România care este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu poate să îl scoată din starea bună pe care o are. Însă recent, plecat la un concert în Italia a avut unele probleme la aeroport, care l-au enervat foarte rău.

Energia și vibe-ul bun al lui Dorian Popa sunt foarte bine cunoscute, are o stare mereu bună și reușește să aducă un zâmbet pe fața tuturor. Orice problemă apare în viața lui, artistul încearcă să o rezolve fără a se supăra. Însă recent, Dorain a trecut printr-o situație care chiar l-a supărat destul de rău. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA A PĂȚIT-O ÎN TIMPUL UNUI CONCERT! A PIERDUT 10.000 DE LEI DIN CAUZA UNUI FAN)

Cântărețul a trebuit să meargă în afara țării, la un concert în Italia, însă pe aeroport a întâmpinat o situație la care nu se aștepta. Când a fost să își ridice bagajul, Dorian Popa a observat că personalul ce s-a ocupat de bagaje a fost foarte nepăsător. Trolerul lui Dorian a fost lovit atât de rău încât a fost spart.

Acest lucru l-a enervat destul de tare pe Dorian, care pe canalul său de YouTube a mărturisit cât de supărat a fost de cele întâmplate. „Uitați ce mi-au făcut aștia la troler, mi l-au spart de-a dreptul. Nu mi se pare deloc corect, sunt foarte supi. Deși nu se vede, sunt supi. Chiar ma pregăteam să laud toată treaba”, a spus aceste vizibil supărat.

Cazul cu trolerul nu este singura pagubă pe care Dorian a înregistrat-o în ultimul timp. Recent, la unul dintre concerte Dorian Popa s-a ales cu o pagubă de 10.000 de lei. În timp ce făcea poză cu un fan, acesta i-a ars geaca cu tigara. Geaca nu se mai poate repara.