Dorian Popa, pagubă de proporții și ghinion în următorii ani. Ce-a pățit vedeta

Publicat: 05/01/2020 | 14:08

Nimeni nu contestă atracția pe care Dorian Popa o exercită asupra sexului frumos, iar vedeta ține la această imagine chiar dacă este ”luat”, cum se spune. Are o relație cu Claudia Iosif și, cu toate că nu există încă planuri pentru un mariaj, cuplul se simte bine împreună și ”trăiește clipa”. Iar artistul depune eforturi serioase pentru a-și amenaja o locuință de vis.

Viața de artist nu implică numai concerte, eventuale sacrificii și bucurii financiare. Dorian Popa este decis să se mute în casă nouă – trei etaje, piscină etc. -, iar pentru ca totul să fie în regulă a investit sume consistente. Dar a avut parte și de o surpriză neplăcută. Și-a ”plantat” în viitoarea locuință oglinzi impresionante, costisitoare, numai că, surpriză, oglinda de lux din baie s-a spart. Nu mai pui paguba financiară, ci discuți și despre superstiiile populate care spun că oglinda făcută cioburi aduce ghinion… timp de 7 ani. Superstițios sau nu, Dorian Popa a simțit niște fiori pe șira spinării, însă asta nu înseamnă că va trăi perioada următoare cu teama că va fi lovit de necazuri.

Înainte de toate, Dorian Popa a trecut la fapte și a comandat o altă oglindă, iar în ceea ce privește eventualii ani ”cu ghinion” totul este, firește, interpetabil.

Totuși, Dorian Popa privește optimist spre anii care urmează

Ce spune Dorian despre căsătoria cu Babs

Dorian Popa și Claudia Iosif – Babs, așa cum o răsfață artistul – au o relație care funcționează ireproșabil. Cei doi se completează de minune și, așa cum e firesc, au planuri comune de viitor. Fanii lor se întreabă dacă proiectele includ și o eventuală căsătorie, iar Dorian Popa a mărturisit că un act nu ar schimba nimic între el și iubita sa. ”Suntem bine așa cum suntem”, spune vedeta.

Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferască Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa, pentru click.ro.