Dorian Popa, în culmea fericirii! A postat ecografia unui copil și a făcut marele anunț. “Poți să-mi spui…”

Publicat: 08/06/2020 | 10:12

Dorian Popa este în extaz. Fratele lui, Ciprian, urmează să devină tătic, iar celebrul artist arde de nerăbdare să se joace cu nepotul sau nepoțica sa. Încântat de veste, vedeta a urcat inclusiv ecografia primită de viitorii părinți din partea medicului.

VEZI AICI: DUPĂ CE DORIAN POPA ȘI-A INAUGURAT PISCINA ÎN VILA IMPUNĂTOARE, CODIN MATICIUC NU S-A LĂSAT MAI PREJOS: ”DE DOUĂ ORI MAI MARE”

Dorian Popa este în culmea fericirii. Recent, a aflat că în familia lui urmează să apară încă un membru, iar de atunci artistul este în al nouălea cer. Va deveni unchi, iar anunțul l-a făcut pe contul personal de Instagram, unde a postat și ecografia viitorului membru al familiei sale.

1Q-PoPa. Poți să-mi spui unchiu PoPa”, a scris Dorian Popa, care, totodată, l-a felicitat pe fratele său, Ciprian.

Dorian Popa
Dorian Popa va deveni unchi

Dorian Popa și-a construit o vilă de 300.000 de euro

Dorian Popa va avea spațiu suficient unde să-și exercite “meseria” de unchi. În urmă cu mai mult timp, artistul a cumpărat un teren de 600 de metri pătrați, iar casa pe care a ridicat-o are nu mai puțin de 400 de metri pătrați. Și costă 300.000 de euro! Ușor-ușor, casa visurilor sale prinde contur!

NU RATA: PE CE MAȘINĂ DE LUX VREA SĂ DEA DORIAN POPA PESTE 100.000 DE EURO

Pentru a realiza casa visurilor sale Dorian Popa a fost nevoit să facă o investiție serioasă. El a vorbit în cadrul emisiunii „Dimineaţa Blană” de la Pro FM despre costurile aproximative ale întregii construcții.

Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian la Pro FM.