Dorian Popa a făcut pasul cel mare! Babs, iubita lui, a spus tot, după șase ani de relație

Publicat: 25/06/2020 | 07:58

Dorian Popa a făcut, în sfârșit, pasul cel mare! Chiar iubita lui, Babs, a făcut anunțul, după o relație care durează de șase ani.

CITEȘTE ȘI: CLAUDIA IOSIF, SURPRINSĂ TOPLESS ÎNTR-UN SALON DE FIȚE DIN BUCUREȘTI. MESAJUL TRANSMIS DE IUBITA LUI DORIAN POPA

Claudia Iosif, poreclită Babs, este numele celei pe care Dorian Popa o iubește de șase ani. Și care a făcut marele anunț, de curând. Ea a dezvăluit că Dorian a făcut pasul cel mare și pe care ea îl aștepta de multă vreme: a cerut-o de soție! Vestea le-a fost dată fanilor celor doi, pentru că apropiații cunoșteau povestea. „Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul”, a spus Babs pe pagina sa de Instagram, atunci când a primit întrebarea din partea unui fan. Nu a dezvăluit și când va avea loc marele eveniment din viața lor.

Dorian Popa a făcut pasul cel mare! Anunțul făcut de Babs, iubita lui, după șase ani de relație

Ce spunea Dorian Popa despre căsătorie, dar și despre o posibilă sarcină a lui Babs? „Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa, pentru Click.ro.

NU RATA: CLAUDIA IOSIF, ÎNTR-O ROCHIE TRANSPARENTĂ ȘI FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN PISCINA IUBITULUI EI, DORIAN POPA! IMAGINEA CARE “A ÎNCINS” INSTAGRAMUL

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a explica Dorian Popa.