Dorian Popa a avut parte de o copilărie traumatizantă! De ce nu păstrează legătura artistul, cu fratele său: „Am încercat să…”

Publicat: 12/02/2020 | 08:37

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi nu a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. În copilărie, Dorian a îndurat lucruri greu de descris, care l-au marcat și pe care nu le poate uita niciodată. 

De multe ori, oamenii au impresia că vedetele duc o viață perfectă și lipsită de evenimente neplăcute. Îi vedem mereu pe toți cu zâmbetul pe buze, dar ceea ce nu multă lume știe sunt sacrificiile pe care le-au făcut persoanele din showbizul nostru, pentru a ajunge ceea ce sunt astăzi. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați oameni din lumea mondenă. Are o iubită superbă, o casă de lux și o carieră la care alții doar visează. Cu toate acestea, viața starului nu a fost mereu presărată numai cu lucruri pozitive.

În copilărie, Dorian Popa a fost marcat de neînțelegerile dintre părinții lui, lucruri ce s-au abătut, mai târziu și în relația dintre el și fratele său. Pentru Antena Stars, Dorian a spus totul despre certurile din familia sa, dar și despre relația rece pe care o are cu fratele lui.

„Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei.

Au mai trăit așa separați. În momentul în care am devenit eu major (…) lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct (…). Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse” a spus Dorian Popa, la Antena Stars.