Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”. S-a tolănit, la soare, pe o bancă și…

Publicat: 28/06/2020 | 20:32

Cătălin Cazacu e la mare! Ca mai toate vedetele din showbiz-ul românesc. Se bucură de razele soarelui, de o baie, de priveliște. Doar că suferă. Iubita lui, Roxana Butnaru, cunoscută drept sora lui Codin Maticiuc, nu e lângă el. S-a ”propulsat” pe un iaht din Saint Tropez, el …. doar pe o bancă din Mamaia. Bună banca… Pentru România. Soarta! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU, PICNIC DE UNUL SINGUR, LA PORTBAGAJUL „BROSCUȚEI”

Un telefon se duce la ureche. E urechea celebrului Cătălin Cazacu, nimeni altul decât fostul concurect de la Exatlon în urmă cu doi ani, de altfel, de unde și-a căpătat notorietatea. E supărat, cel puțin din imaginile pe care vi le prezintă CANCAN.RO. Iubita lui, o fi, nu o mai fi?, dar nu e lângă el, este într-o altă lume, a exoticului…singură!

Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc

Dar el, Cătălin, s-a dus la marea noastră, unde petrece. Imaginile pe care vi le prezentăm spun altceva, dar este doar un moment mai greu din viața vedetei. Tolănit pe o bancă, e drept, lângă apă, Cătălin butonează, chiar nervos, telefonul. Dă în taste, nimeni nu pare a-i răspunde. Roxana Butnaru e departe. Roxana lui, pe care  pus ochii acum aproape acum un an și despre care a crezut, probabil, că e iubirea vieții. Acum, nu e sigur că se duce totul de râpă, dar la cum se prezinta Cătălin nu-i a bine.

Cătălin Cazacu, topit după Roxana lui

Spre norocul lui, are alături prieteni de nădejde. Cu o zi înainte, Cătălin Cazacu poza alături de amici și era foarte fericit! O fi fost o zi mi proastă pentru vedete de la Kanal D, unde prezintă o emisiune la care își holbează ochii mulți fani. Probabil, și iubirile ”de-o vară” ale lui. Dar, pe final, impresia e clară: Donjuanul de la Exatlon “suspină” la mare după “sora” lui Codin Maticiuc”.

Cum s-a înfiripat relația Cătălin Cazacu – Roxana Butnaru

Prezentatorul de la Kanal D Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru, ”sora” lui Codin Maticiuc, sunt împreună! Asta titra Cancan.ro, în urmă cu mai bine de un an. Cătălin Cazacu și Roxana Butnaru nu sunt văzuți împreună pentru prima oară, dar între cei doi s-a spus că este doar o mare prietenie… Chiar și atunci când prezentatorul de la ”Vulturii de noapte”, de pe Kanal D, a sărutat-o, în văzul tuturor, pe ”sora” lui Codin Maticiuc. Ușor, ușor, cei doi au început să se simtă din ce în ce mai bine împreună și, de ce nu??, să aibă o relație! Da, aveau!

Cătălin Cazacu, pe bancă, ascultând la telefon

NU RATA: CUM ȘI-A PETRECUT CĂTĂLIN CAZACU ZIUA DE NAȘTERE ÎN PLINĂ PANDEMIE! A PRIMIT O MULȚIME DE URĂRI ȘI A AVUT APROAPE PERSOANELE DRAGI

Atunci, Cătălin și Roxana au ”pus-o” de un mall, chipurile, strict pentru cumpărături. Cei doi au descins voioși în centrul comercial din Capitală și au luat la rând raioanele. Îmbrăcați sport, s-au sfătuit chiar și pe scările rulante ce ar mai fi de luat. Roxana i-a dat niște idei, gesticulând ușor, iar Cătălin a ținut cont de părerile celei care pătrea să îi fie, deja, ”jumătate”! Era!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.