Donald Trump, avertisment Beijingului: ”Dacă ei au fost responsabili cu …”

Publicat: 19/04/2020 | 09:45

Donald Trump crede că Beijingul ar trebui să suporte consecințe, în urma izbucnirii pandemiei de coronavirus. Asta dacă, spune liderul de la Casa Albă, oficialii chinezi au fost ”responsabili cu bună știință”. (Citește și: STATELE UNITE AU SUSPENDAT CONTRIBUȚIA ANUALĂ LA OMS! ANUNȚUL FĂCUT DE DONALD TRUMP)

„Dacă a fost o greşală, o greşală este o greşală. Dar dacă ei au fost responsabili cu bună ştiinţă, da, vreau să spun, atunci sigur că ar trebui să fie consecinţe”, a declarat Trump reporterilor în cadrul briefingului de presă zilnic, anunță Agerpres.

NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA, RĂPUS DE CORONAVIRUS. A FOST APROPIATUL LUI DONALD TRUMP

Donald Trump şi mai mulţi oficiali din anturajul preşedintelui american au criticat dur China pentru lipsă de transparenţă după izbucnirea epidemiei noului coronavirus în Wuhan.

De asemenea, Trump și oficialii americani din jurul lui au îndoieli în privința veridicității bilanțului victimelor COVID-19 din China. Imediat, la bilanț au fost adăugate 1.300 de victim, de către chinezi.

Bilanț negru în Statele Unite

Pandemia de coronavirus continuă să facă mii de victime! Numărul deceselor în ultimele 24 de ore a ajuns la 1.891, potrivit datelor furnizate sâmbătă de Universitatea Johns Hopkins, anunță Agerpres.

SUA, ÎNGENUNCHEATĂ DE COVID-19. PESTE 1.000 DE OAMENI AU MURIT ÎNTR-O SINGURĂ ZI. MESAJUL CIUDAT AL LUI DONALD TRUMP

Astfel, numărul total al morţilor înregistrat pe teritoriul Statelor Unite de la declanşarea epidemiei COVID-19 a ajuns la 38.664. Bilanţul cazurilor de contaminare a atins cifra de 732.197, potrivit informaţiilor date publicităţii de universitatea din Baltimore.

CE ESTE CLOROCHINA, MEDICAMENTUL MIRACULOS ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI, PROMOVAT DE DONALD TRUMP! UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ UTILIZARE

SUA se situează pe primul loc la nivel mondial atât în privinţa numărului total de îmbolnăviri cu noul coronavirus cât şi al deceselor provocate de această boală.