Domnișoarelor, fiți pe fază! Ce mașină de lux conduce Jador. L-a costat peste 50.000 de euro

Publicat: 06/06/2020 | 17:42

Este tânăr, talentat și extrem de bazat! Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști din tânăra generație și nu este de mirare că are fanii la picioare. Talentul și modul în care știe să se facă plăcut în rândul celor care îl apreciază sunt elementele care i-au adus succes colosal atât pe piața muzicală, cât și în viața personală.

Ei, și dacă tot vorbim despre succes, știm cu toții că acolo unde e vorba de succes, e vorba și de foarte mulți bani. Cariera muzicală i-a adus lui Jador venituri colosale, iar manelistul nu se poate plânge de nimic.

NU RATA – CUM ȘI-AR FI PLĂNUIT JADOR SUCCESUL ȘI PARTICIPAREA LA „PUTEREA DRAGOSTEI” CU ACORDUL IUBITEI ”DE ACASĂ”. CINE ESTE, DE FAPT, GEORGIANA, PARTENERA LUI DE ȘAPTE ANI

Mai mult, își poate satisface orice plăcere, așa că nu e de mirare că și-a putut permite achiziționarea unui bolid de lux în valoare de peste 50.000 de euro, cu care face furori pe străzile din Capitală și nu numai. Mai exact, Jador conduce un superb Porsche Cayenne, o adevărată bijuterie pe patru roți.

Jador deține un Porsche Cayenne

Jador este recunoscător fanilor săi pentru succesul pe care îl are

Dacă unii artiști uită de unde au plecat și nu se gândesc niciodată la fanii lor, Jador știe că fără cei care îl urmăresc și îl apreciază nu ajungea niciodată cine este astăzi. Tocmai de aceea, în urmă cu ceva timp, manelistul le-a transmis tuturor un mesaj emoționant prin intermediul căruia a explicat că succesul pe care îl are acum nu se datorează doar talentului său, ci mai exact…oamenilor care l-au ajutat să ajungă sus!

CITEȘTE ȘI – CUM A UMILIT-O JADOR PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT: „VERONICA, EȘTI O…” IMAGINI FILMATE CU CAMERA ASCUNSĂ

„Buna dimineața jadorasii mei, și oamenilor de îmi ascultați muzica, va scriu aceste cuvinte din tot sufletul meu.
La începuturile mele doar mi-a plăcut de voi dar, acum m-am îndrăgostit și nu aveți idee cât de mult va respect și va iubesc !
Nu îmi vine sa cred cât de mult ma iubiți, sunt șocat!

Nu credeam ca pot iubi niște necunoscuți atât de mult, mi-as dori sa am timp pentru fiecare om care vrea sa îmi spună ceva !
Va iubesc și datorită vouă sunt ceea ce sunt și pentru voi o sa fiu ceea ce sunt! Va iubesc din toată inima mea !
Mulți spun ca puterea dragostei m-a făcut ceea ce sunt, într-adevăr așa este dar are 10% contribuție! Ceea ce astăzi m-a făcut sa fiu JADOR este Dumnezeu și voi oamenii mei scumpi și iubiți!

Se spune ca atunci când te pui in pat ii scrii persoanei iubite tot ce simti! Eu va scriu vouă!❤️❤️”, este unul dintre mesajele emoţionante scrie de Jador pentru fanii lui.