Doliu uriaș pentru Regele Cioabă. A fost făcut anunțul morții. Tristețe maximă pentru comunitatea romilor din România

Publicat: 28/03/2020 | 14:27

Regele Cioabă este în doliu după ce doi apropiați ai săi, pastori, au încetat din viață. Chiar Cioabă a făcut anunțurile triste, spunând că a rămas un gol imens în ”inimile noastre”.

Primul anunț al Regelui Cioabă a fost legat de dispariția lui Dolfi, ”trecut la Domnul”. Și, a mai precizat Cioabă, a aflat cu durere că nu a fost vora doar despre o pierdere ireparabilă, ci de două.

”Momente grele un lider Internațional al Romilor a trecut la Domnul. Dolfi ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Nu pot cred într-o zi am primit vestea doi oameni ai credinței nu mai sunt între noi. Ne rugăm pentru familie și comunitatea romilor care este în suferință. Ai milă, Doamne, de toți, a  scris Regele Cioabă după ce unul dintre pastori a încetat din viață.

(VEZI ȘI AICI: VECINUL LUI CĂTĂLIN BOTEZATU ÎL ACUZĂ PE REGELE CIOABĂ CĂ GUVERNEAZĂ MAFIA ȚIGĂNEASCĂ:”AU PUS OCHII PE UN TEREN DE 7,5 MILIOANE € ȘI…”)

”Predica lui ne-a umplut de bucurie”

Apoi a survenit anunțul referitor și la moartea celui de-al doilea cunoscut al Regelui Cioabă.

”Fratele Viorel Candreanu a plecat la Domnul, și a lăsat în inimile noastre tristețe. În luna Decembrie a fost și a slujit la Biserica Filadelfia, iar predica lui a umplut de bucurie pe toți cei prezenți, a mai scris Regele Cioabă.