Doliu uriaș la Pro TV! Colegii sunt cutremurați: A murit la o vârstă atât de fragedă

Publicat: 23/03/2020 | 07:56

Gabriel Crețean a fost operator de imagine la Pro TV, iar vestea morții sale i-a șocat pe toți colegii săi. Gabriel era bolnav, de mai multă vreme, suferind și un transplant de ficat în urmă cu câțiva ani.

Nimic nu anunța momentele tragice care aveau să urmeze, cu atît mai mult cu cât Gabriel Crețean fusese văzut la sediul Pro TV și nimic nu dădea de înțeles că problemele de sănătate ar fi grave.

”Mi-a pus microfonul albastru în mână, apoi am reușit împreună multe. Le-am văzut, digerat și împreună le-am arătat și zis mai departe. Trăirile însă, bucuriile, necazurile și pățaniile au rămas între noi. Sunt de neprețuit și toate minunate. Gabi, îți mulțumesc pentru toate cele multe!

Dumnezeu să-ți ofere un loc de unde să ne privești și să ne încurajezi mereu, liniștit, odihnit și cu seninătate! ???”, a fost mesajul postat în mediul online de Roxana Hulpe. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU A DAT DE PĂMÂNT CU MIHAI ALBU LA PRO TV, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ “ARE CORONA”)

”Unul dintre cei mai vechi cameramani ai postului nostru”

De-a lungul carierei sale, Gabriel Crețean a lucrat alături de reporteri de razboi, dar si de vedete precum Andreea Esca, Oana Cuzino și Adrian Nartea.

”Echipa Știrilor Pro Tv este mai săracă, după ce unul dintre colegii noștri s-a stins din viață. Lungă și grea i-a fost suferința. Gabriel Crețean a fost unul dintre cei mai vechi cameramani ai postului nostru și a adus prin obiectivul camerei sale zeci de mii de reportaje nu doar din țară, ci și din teatrele de război.

Rămas bun, Gabi! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească-n pace!”, a fost mesajul de adio transmis de colegii de la știrile Pro TV.