Doliu uriaș în muzica românească! A murit Gheorghe Dumitru. Ultima oară, a cântat în direct în noaptea de Revelion

Publicat: 06/01/2020 | 08:08

Doliu în muzica populară românească, după ce naistul Gheorghe Dumitru a încetat din viață. Artistul a putut fi văzut, pentru ultima oară, chiar în noaptea de Revelion, live, la România TV.

Fiica artistului, copleșită de durere, a declarat că dorește să organizeze un spectacol în memoria tatălui ei – decedat fulgerător, la vârsta de doar 52 de ani -, pentru ca acesta să fie ”mândru de acolo, de sus”.

„O să îl facem mandru de noi . As vrea sa-i fac spectacol, sa-i cant toate piesele lui va fi foarte mandru de acolo de sus, nu mai am cuvinte”, a declarat fiica artistului.

A făcut parte din trupa ”Târgoveții de odinioară”

Gheorghe Dumitru  – căruia i se mai spunea și Gigi Naistul – a făcut parte trupa condusă de Daniel Trifu, ”Târgoveții de odinioară”.

”Suntem inmarmuriti, descumpaniti, ne zbatem pt nimic ca viata atarna de un fir de ata, suntem frunze la o bataie mai puternica plecam de aici, ca prieten vreau sa-i transmit ca va fi in suflet cate zile vom avea pe pamant”, a declarat si Daniel Trifu, potrivit informațiilor furnizate de România TV.