Doliu uriaș în familia Andreei Tonciu! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Publicat: 06/12/2019 | 15:48

Tristeţe mare în familia Andreei Tonciu, după ce un membru al familiei s-a stins din viaţă. Mama Andreei a făcut anunţul, în urmă cu puţin timp, pe reţelele de socializare, în care împărtăşeşte cu prietenii virtuali vestea tristă.

Unul dintre unchii vedetei a trecut în nefiinţă şi nu se știe încă, dacă bărbatul suferea de o boală de mai multă vreme. „Ai plecat prea repede dintre noi, cumnat drag şi scump. Nu te vom uita niciodată. Ai fost cumnat, dar şi cel mai bun prieten”, a scris Maria Tonciu.

Cu ce probleme medicale se cofruntă Andreea Tonciu

După ce a ținut secrete problemele de sănătate pe care le are,  în urmă cu câteva ore, Andreea Tonciu a decis să dezvăluie situația ei medicală. Focoasa brunetă se confruntă cu dureri insuportabile la spate, care ar fi provocate de bustul “tunat” prea mult. Ea crede că de vină sunt și unele dintre exercițiile pe care le execută în sala de antrenamente. În curând, ea va primi diagnosticul din partea medicilor.

“Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce e vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea. Acasă în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (n.r.: la masaj) ca să se relaxeze și el”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.