Doliu pentru „Regina R&B”. Mama Cătălinei Toma a murit

Publicat: 09/01/2021 | 15:18

Mama „Reginei R&B” a anilor 2000 a încetat din viață. Cătălina Toma a postat pe internet un mesaj extrem de emoționant, în omagiu pentru cea care i-a dat viață.

Cătălina Toma este răvășită de durere după moartea mamei sale, dat fiind faptul că aceasta este departe de părintele ei în aceste momente. Cântăreața este stabilită de mulți ani în America.

„Urăsc lumea în momentul acesta”

”Odihnește-te în Rai, dragă mamă!!! Tu ai fost primul meu mentor spiritual! Dumnezeu ne-a adus împreună pentru un motiv. Nimic nu merita să nu te văd atunci când ar fi vrut. Nici cariera, nici banii, absolut nimic. Urăsc lumea în momentul acesta. Mă simt de parcă sufletul meu m-ar fi părăsit.

Îți mulumesc pentru că mi-ai dat viață, talent muzical, frumusețe spirituală și

niște gene uimitoare. Erai atât de frumoasă și de generoasă cu oamenii, dar viața nu a fost generoasă cu tine.

Iartă-mă că nu am fost cu tine în ultimele clipe. Îmi oferă consolare doar gândul că ai fost un Înger, atât de aproape de Dumnezeu și că ți-ai împlinit misiunea aici, pe Pământ, ți-ai trimis urmașii în America pentru a realiza lucruri mărețe și pentru a face diferența.

Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte și te rog, dacă mă auzi, nu te teme de nimic, pentru că Îngerii lui Dumnezeu te vor ajuta în drumul către lumină, în noua ta călătorie, o călătorie mult mai bună decât aceasta. Tu meriți tot ce este mai bine. Te iubesc!”, a scris Cătălina Toma pe contul ei de socializare.

CITEȘTE ȘI: A murit Mariana Popa, una dintre cele mai longevive balerine din țară

Cântăreața a publicat, de asemenea, o imagine cu mama ei îmbrăcată în straie bisericești.

”Mamă… ai scăpat din matrice! Mergi înainte, către lumină. Te iubesc atât de mult. Totuși, doare atât de tare, Ai făcut din mine un orfan iar eu nu sunt ca tine, atât de pură și înțelegătoare. Această lume e de rahat! Te iubesc!!!”,a mai scris Cătălina Toma.