Doliu pentru Corina Dănilă! Prezentatoarea TV, devastată: “Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane…”

Publicat: 02/04/2020 | 09:29

Corina Dănilă trece prin momente extrem de dificile în această perioadă. Nea Ion, un unchi de-al său, la care ținea foarte mult, a încetat din viață. Bărbatul era originar din Pașcani, oraș unde prezentatoarea TV a copilărit.

VEZI AICI: DOLIU PENTRU NEA POPA DIN LA BLOC. FOSTUL ACTOR DE LA PRO TV, RĂPUS: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE!”

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane… Suntem cu gândul și cu sufletul lângă voi, dragă verișoară”, a fost mesajul transmis de Corina Dănilă.

TRATAMENT CORONAVIRUS | Gigant farmaceutic anunță candidatul principal pentru vaccinul COVID-19. Când începe faza 1 de testare. Este mai aproape decât ne-am fi așteptat

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sunt alături de tine…”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl așeze în lumea celor drepți, iar pe dumneavoastră să vă întărească”, “Condoleanțe sincere! Dumnezeu să îl ierte și să-i odihnească sufletul în lumină că mult a suferit!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Corina Dănilă.

NU RATA: ANDREEA ESCA ESTE ÎN DOLIU! UNUL DINTRE CEI MAI BUNI CAMERAMANI DIN ROMÂNIA A MURIT. CAUZA DECESULUI

Ce face Corina Dănilă în prezent

Corina Dănilă a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de schimbări de imagine. S-a îngrășat, a slăbit mai apoi 20 de kilograme, și-a schimbat culoarea părului și a încercat să se reinventeze. Acum la 48 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari și este pregătită să înfrunte provocările pe care viața i le aduce.

Pe lângă proiectele de televiziue pe care le are și piesele de teatru în care joacă, vedeta încearcă să se concetreze și să îi acorde o atenție deosebită ficei sale Rianna, care este deja o dominișoară. Corina încearcă să fie alături de ea și să îi îndrume pașii. Cele două și-au constrtuit o relație minunată, de prietenie.