Doliu la Puterea Dragostei. Un fost concurent a rămas fără tată înaintea sărbătorilor de iarnă

Publicat: 21/12/2020 | 16:57

Tatăl lui Paul, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a sezonului trei Puterea Dragostei, s-a stins din viață în urmă cu două zile, provocând o durere enorm în familia tânărului.

Paul de la Puterea Dragostei a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului trei. Tânărul a fost descalificat din competiție, iar după ceva timp a reușit să-și găsească jumătatea în afara casei Puterea Dragostei.

Tatăl lui Paul de la Puterea Dragstei a murit înainte de Crăciun

CITEȘTE ȘI: Un cuplu de la „Puterea Dragostei” și-a spus „adio” după doi ani de iubire. S-au blocat pe rețelele de socializare

De curând, el a postat un mesaj prin care a anunțat că aceste sărbători sunt pline de durere pentru el, după ce unul dintre părinții lui a murit.

Azi, 19 decembre, o zi blestemată, o zi în care s-a stins una dintre persoanele dragi mie. Și aceasta fiind tatăl meu…Tatăl meu natural, sânge din sângele meu s-a stins astăzi! Într-o oribilă zi! Într-o săptămână oribilă cu probleme! În luna de Crăciun! Înainte cu câteva zile de Crăciun! De unde a provenit acest chin înainte de Crăciun? A cui să fie vina? Totodată eu tot cred în Dumnezeu și îl iubesc pe Dumnezeul meu pentru că știu că acolo sus o să fii bine și îngerii domnului o să fie lângă tine și o să aibă grijă de tine! Și o să vezi că o să te fac mândru! Și o să urmărești de acolo de sus din ceruri cum o să îmi împlinesc toate visele! Îți promit asta, tată! Dumnezeu să fie cu tine…și odihnește-te în pace!”este mesajul dureros postat de Paul, fostul concurent al sezonului trei Puterea Dragostei.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, apariție la restaurant cu o blondină misterioasă! Fanii au luat foc