Doliu la Puterea Dragostei: ”Acum câteva săptămâni te-am sunat și…”

Publicat: 19/06/2020 | 19:18

Doliu la Puterea Dragostei! Unul dintre concurenți și-a pierdut o rudă și a transmis pe contul său de Instagram un mesaj emoționant.

Gabriel, unul dintre concurenții din cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, trece prin momente grele. Tânărul a aflat că bunica lui, cea cu care avea o legătură extrem de strânsă, s-a stins din viață.

Concurentul a făcut anunțul trecerii în neființă a bunicii sale pe Instagram. Gabriel a publicat o fotografie cu bunica lui, dar și un mesaj emoționant. (VEZI ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE CULIŢĂ STERP ŞI ELLA, DE LA PUTEREA DRAGOSTEI. A SPUS TOT, LA KANAL D)

”Dumnezeu să te ierte, mamaie! Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd. Acum m-ai făcut să plâng. Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră. Drum liniștit în ceruri, buni!”, a scris Gabriel pe Instagram.

Bunica lui Gabriel s-a stins din viață

Amendă uriașă de la CNA pentru ”Puterea Dragostei”

Derapajele din show-ul prezentat de Andreea Mantea au fost, din nou, amendate de Consiliul Național al Audiovizualului. 25.000 de lei. Atât trebuie să scoată șefii Kanal D din buzunare pentru ieșirile nervoase ale concurenților de la ”Puterea Dragostei”.

S-au vizionat zeci de momente ale emisiunii, din luna aprilie și începutul lunii mai. Ultima amendă încasată de post – 50.000 de lei – a fost la începutul lunii martie. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-AR FI PLĂNUIT JADOR SUCCESUL ȘI PARTICIPAREA LA „PUTEREA DRAGOSTEI” CU ACORDUL IUBITEI ”DE ACASĂ”. CINE ESTE, DE FAPT, GEORGIANA, PARTENERA LUI DE ȘAPTE ANI)

La fel ca și atunci, principalele reproșuri aduse ce CNA sunt legate de violenţa fizică, psihică sau de limbaj și de felul în care poate fi influențată dezvoltarea minorilor, potrivit paginademedia.ro.

Propunerea de amendă a venit din partea lui Radu Herjeu și a mai fost votată de Răsvan Popescu, Nicolae Bălașa, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Dorina Rusu și Alexandru Kocsis. A mai fost o propunere de 100.000 de lei, din partea lui Gabriel Tufeanu, care nu a întrunit voturile necesare.