Doliu la Hollywood! A murit actorul Max von Sydow, cunoscut pentru rolurile din Star Wars şi Game of Thrones

Publicat: 09/03/2020 | 18:03

Este doliu la Hollywood, un celebru actor s-a stins din viață. De-a lungul timpul a apărut în peste 100 de filme și seriale TV.

Actorul Max Von Sydow a murit la vârsta de 90 de ani. Conform BBC, familia sa a anunțat că acesta s-a stins din viață duminică.

Max Von Sydow  era un cunoscut al Hollywood-ului și s-a făcut remarcat prin roluri în producții celebre. Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără Exorcistul, Star Wars, Minority Report, Hannah și surorile ei, Dune și Shutter Island. Totodată, Von Sydow a apărut în serialul HBO Game of Thrones în rolul personalului mistic Three-Eyed Raven.

Max Von Sydow  s-a născut pe 10 aprilie 1929 în Suedia. Acesta a avut o carieră de peste 50 de ani și a primit de-a lungul timpului numeroase distincții pentru rolurile sale. A fost nominalizat de două ori la premiile Oscar.

În ceea ce privește viața personală, actorul a avut doi fii cu prima soție, Christina Inga Britta Olin. Mai apoi în 1997 s-a căsătorit cu Catherine Brelet și a devenit cetățean francez cinci ani mai târziu.