Doliu înainte de Sărbători. Mădălina Cojocariu a murit la doar 33 de ani

Publicat: 24/12/2019 | 08:47

O tânără polițistă din Constanța a încetat din viață la doar 33 de ani. Familia este distrusă de durere, iar în urma Mădălinei a rămas un băiețel de doar 1 an și 2 luni, David.

Mădălina Cojocariu s-a luptat cu o boală cumplită, iar organismul ei nu a mai rezistat. Tânăra ucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector, conform informațiilor furnizate de observator.tv. Un destin tragic a făcut ca polițista să primească un diagnostic crunt chiar în ziua în care l-a născut pe fiul ei – cancer la colon și metastaze la ficat.

Chiar dacă a recurs și la un tratament în Germania, Mădălina Cojocariu a pierdut lupta cu boala. Cu doar câteva zile înainte să se singă, Mădălina Cojocariu transmitea un mesaj cutremurător:

”Vă mulțumesc mult pentru urările și gândurile bune și nu în ultimul rând pentru ajutorul financiar pe care mi-l oferiți ! Bunul Dumnezeu să vă dea înzecit și sănătate infinită ! Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut dar mă rog neîncetat la bunul Dumnezeu pentru a le recăpăta!”, a scris tânăra.