Doliu în Vinerea Mare. Philip de la Puterea Dragostei, mesaj șocant: „Frățiorul meu…”. VIDEO

Publicat: 01/05/2021 | 11:34

Philip, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, nu are parte de sărbătorile liniștite pe care și le dorea. Tânărul a anunțat că este în doliu.

Chiar în Vinerea Marea, Philip a anunțat că o persoană foarte dragă lui a trecut în neființă. Vedeta a postat la Instastory un videoclip cu bărbatul care nu se mai află printre noi, pe care l-a numit „frățiorul” său.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, frățiorul meu… O să fii cel mai frumos înger dintre toți. Te iubesc, să nu uiți asta!”, este mesajul emoționant postat de  Philip de la Puterea dragostei, la Instastory.

Citește șiBerna de la Puterea Dragostei este însărcinată: “Bebelușul meu, un înger”. Cine este tatăl copilului + primele imagini cu burtica de gravidă | VIDEO

Berna și Philip s-au despărțit

După mai multe luni de încercări de mai bine, Berna și Philip de la Puterea Dragostei au hotărât să pună capăt definitiv relației, după multe despărțiri, dramă și împăcări.

De această dată, despărțirea anunțată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare, pare să fie definitivă.

Blondina a spus ferm că ea și Philip nu mai formează un cuplu, completând că nu mai există urmă de împăcare, dar și că nu mai dorește să fie asociată cu acesta.

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a notat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe contul de Instagram.

Care ar fi motivul despărțirii

Întrebată de ce nu se înțeleg, Berna a dat vina pe gelozie. Au încercat să treacă peste aceste probleme, dar efortul pare să fi fost degeabă.

„Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune”, a declarat Berna la ”Teo Show”.

Nu rata: Cum s-au combinat „bunăciunea” de la „Puterea Dragostei” și partenerul Anamariei Prodan