Doliu în showbiz-ul românesc. Vedeta e răpusă de durere: „Nu a mai putut”

Publicat: 17/04/2020 | 10:19

Frumoasa Ramona Lăzuran trece prin momente dificile după ce a suferit o pierdere care a marcat-o profund. Bunicii sunt, pentru cei mai mulți dintre noi, puncte de reper fundamentale ale copilăriei și adolescenței, cu toții amintindu-ne de vacanțele petrecute la aceștia și de sfaturile pe care le-am primit din partea lor.

Bunicul Ramonei Lăzuran s-a stins din viață, iar vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online, scriind că și-a rugat bunicul ”să mai aștepte”, numai că acesta ”nu a mai putut”.

”Toate serile copilariei mele au fost rasete si fericire in casa lor, pe bratele lor… L-am rugat sa ma astepte… N-a mai putut????”, a scris Ramona Lăzuran pe pagina sa de socializare.

”Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!????”, ”Dumnezeu sa il ierte!”, ”Sincere condoleante ????????”, ”Bunicii nu mor niciodată…ei traiesc prin noi in fiecare zi ????sunt doar îngeri care trebuie sa isi sfârșească călătoria pe acest pământ…..sincere condoleante ❤????”, ”Imi pare rau! Condoleante!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiei postate de Ramona Lăzuran în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: RAMONA LAZURAN, IN SANII GOI LA TV! SI-A DAT JOS SUTIENUL SI S-A LASAT PIPAITA)

Ramona Lăzuran: ”Într-un cuplu e mai greu sa visezi de unul singur”

Ramona Lăzuran a mărturisit, mai demult, că un copil îți poaye schimba viața, din toate punctele de vedere, prioritățile devenind cu totul altele. La vremea respectivă, vedeta a recunscut că nu are nevoie de bonă pentru a fi o mamă și o gospodină perfectă.

„O data cu nasterea unui copil ti se schimba complet viata, din toate punctele de vedere. Si prioritatile, in acelasi timp. Fac de toate in casa. Nu am bona, menajera, asa ca incerc sa ma descurc cum pot. Incerc sa am grija de Maya si sa imi tin si casa curata si sa fac si cate o lingura de mancare gatita. Nu exista saptamana sa nu fac cate o supa de pui, mancarea preferata a Mayei. Cand am cate o emisiune sau evenimente, ma ajuta soacra mea si are grija de ea”, a spus Ramona.

„Nu mai iau parte la prezentari de moda decat pe alese. Particip la emisiuni care mi se par mie de bun augur si care imi fac cinste. Anul acesta imi doresc cel mai mult sa ma casatoresc. Acesta este si visul lui Cristi, pentru ca intr-un cuplu e mai greu sa visezi de unul singur. Nu mai visez nunta in amanunt, o sa am adaptez trendului. Nu sunt genul care sa am un stil al meu, imi place sa ma port in trend”, a declarat aceasta, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu mai mult timp în urmă.

(VEZI ȘI AICI: LAZURAN A FOST PE PUNCTUL DE A-SI DESTRAMA FAMILIA: „SOACRA MI-A ZIS CA SUNT O CURVA. AM VRUT DE MULTE ORI SA PLEC DE ACASA”)