Doliu în showbiz! Soțul vedetei de la noi a murit

Publicat: 01/06/2020 | 13:37

Fostul preot deces – în vârstă de 81 de ani – a încetat din viață în urmă cu doar câteva ore. Vicarul gay ajunsese la spital sâmbătă și, în pofida tuturor eforturilor depuse de medici, viața sa nu a mai putut fi salvată.

Chiar Florin Marin, românul cu care Philip Clements se căsătorise în urmă cu trei ani de zile a confirmat moartea acestuia, potrivit spynews.ro.  Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al vicarului va fi eliberat marți, 2 iunie.

Din cele declarate de Florin Marin, Philip Clements și-a dorit să fie incinerat și a spus că dorința acestuia va fi respectată. (CITEȘTE ȘI: PREOTUL GAY RUPE TĂCEREA! CE SPUNE DESPRE RELAȚIA CU FLORIN MARIN)

Florin Marin și fostul preot Philip Clements

 

Philip Clements: ”Nu vrem să fim în atenția publicului și desigur, nu sunt nici pedofil”

Fostul vicar Philip Clements a mărturisit, cu mai mult timp în urmă, că relația sa cu Florin a fost una foarte apropiată și, la început, nu și-a dorit să încalce regulile Bisericii.

Mai mult, nu și-au dorit să fie în atenția publicului, numai că totul s-a desfășurat exact invers.

Am servit biserica Anglicană timp de 50 de ani, mi-am reprimat sexualitatea în tot acest timp pentru că nu am vrut să încalc regulile bisericii. Relația mea cu Florin este una foarte apropiată, iar atunci când suntem împreună ne bucurăm de activități simple, obișnuite. Nu vrem să fim în atenția publicului și desigur, nu sunt nici pedofil. Am lucrat cu copii și nu le-aș face niciodată vreun rău. Cei care ne critică pe baza a cee ace apare în presă, nu sunt obligați să citească astfel de subiecte”, a declarat fostul vicar Philip Clements, la un moment dat, în presa internațională. (VEZI ȘI AICI: CUM ARATĂ ASTĂZI FLORIN MARIN, TÂNĂRUL CARE S-A CĂSĂTORIT CU UN PREOT ENGLEZ CU 50 DE ANI MAI ÎN VÂRSTĂ)