Doliu în România. Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit

Publicat: 10/12/2019 | 15:33

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit. Vestea tristă vine la nici doi ani de la moartea omului de radio și televiziune. Anunțul a fost făcut de Oana Cuzino, pe pagina sa de Facebook, luându-și rămas bun de la cea cu care a colaborat ani buni.

Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim„, este mesajul transmis de Oana Cuzino.

Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs…

Publicată de Oana Cuzino pe Marţi, 10 decembrie 2019

Petruţa Gheorghe s-a luptat ani buni cu o boală cruntă şi a avut parte de tot sprijinul copiilor, dar şi al soţului, în anul de dinainte morţii lui, pentru a lupta cu afecţiunea care îi măcina organismul.

Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Maria Olaru, iar a doua oară cu Petruța Gheorghe. Realizatorul radio-TV divorța în 2007 de Maria, ulterior căsătorindu-se cu Petruța, de care a divorțat, în mare secret, în 2015.